ΧΑΜΟΣ στην ΝΔ! Ο Αντώναρος μιλά για αλλαγή ΗΓΕΣΙΑΣ: Άρωμα γυναίκας

Ποιούς φέρεται να φοβάται ο Μητσοτάκης και, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τους απέκλεισε από την επιτροπή διαφάνειας...

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «τελειώνει», αργά ή γρήγορα, από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας!!!

Όσο και αν καλά τα πήγε στην εφαρμογή των διεθνιστικών σχεδίων του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ σε σχέση με τα εμβόλια, τις ψηφιακές ταυτότητες κοκ., οι νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, φέρνουν εξελίξεις.

Πολλά καραμανλικά στελέχη δείχνουν δυσφορία, ενώ το ίδιο συμβαίνει μάλλον και στο σαμαρικό στρατόπεδο.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μοιράστηκε μέσω Twitter την πληροφόρηση του για πιθανές εξελίξεις στην Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, σε χθεσινοβραδινή ανάρτησή του στο Twitter υποστηρίζει πως όλοι όσοι στήριζαν μέχρι πρότινος τον πρωθυπουργό τον έχουν «ξεγράψει και προγράψει», αναφέροντας, επικαλούμενος πληροφορίες του, ότι το πρόσωπο που θα ακολουθήσει στο «τιμόνι» της ΝΔ θα είναι γένους θηλυκού.

«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται όλο και περισσότερο ώρα με την ώρα. Η διαδοχή Μητσοτάκη (που έχουν ήδη ξεγράψει και προγράψει σχεδόν όλοι όσοι τον στήριζαν μέχρι χθες) θα έχει οριστικά άρωμα γυναίκας με φρεσκάδα και σαφείς αποστάσεις από τον Μητσοτακισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σημειώνεται πως χθες, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογραμμίζει με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο πως την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση των υποκλοπών την έχει ο πρωθυπουργός, τονίζοντας παράλληλα πως «δεν νοείται η μετάθεσή της, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε άλλους».

Μιλώντας στο Κομμένο της Άρτας, κατά την Τελετή Μνήμης των 317 Μαρτύρων Ηρώων του Κομμένου, θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας κατά την εγκληματική επιδρομή της 16ης Αυγούστου 1943, ο Προκόπη Παυλόπουλου μίλησε για την υπόθεση που έχει κλονίσει την κυβέρνηση, κάνοντας αναφορά στην «διαχρονική αξία της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας και στο στοιχειώδες χρέος, επεσήμανε πως «η πολιτική ευθύνη εκείνων, οι οποίοι ασκούν την εξουσία που τους έχει ανατεθεί με βάση την λαϊκή ετυμηγορία είναι, εκ φύσεως και εξ ορισμού, αντικειμενική. Άρα οι φορείς της εξουσίας αυτής πρέπει ν’ αναλαμβάνουν, στο ακέραιο, την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί, ενώ δεν νοείται η μετάθεσή της, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε άλλους», δείχνοντας τον πρωθυπουργό.

Και δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό αλλά συμπλήρωσε πως «οι πολιτικοί ‘ταγοί’ για να δικαιώσουν την προαναφερόμενη δημοκρατική τους νομιμοποίηση δεν μπορεί ν’ αρκούνται στην απλή διαχείριση της εξουσίας κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, αλλά οφείλουν ν’ αναδεικνύονται, με θάρρος και συνέπεια και δίχως υπολογισμό του λεγόμενου ‘πολιτικού κόστους’, ασυμβίβαστοι υπερασπιστές της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας και των Θεσμών της».

ΧΑΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΝΔ, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αντικαταστήσει από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ενώ μαίνεται βαθιά πολιτική κρίση από το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους βουλευτές του: Όλγα Κεφαλογιάννη, Κώστα Τζαβάρα και Ανδρέα Κουτσούμπα, γιατί προφανώς δεν τους εμπιστεύεται!

photo eurokinissi

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί