Χαμός!!! Σε θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λένε πως ανήκει σπίτι που επισκέφτηκε ο Κασσελάκης στον Βόλο

Τι αναφέρεται...

Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο Βόλο και σε σπίτια πλημμυροπαθών, χαρακτηρίστηκε από κάποιους σαν «ακόμα ένα σόου μπροστά στις κάμερες».

Ωστόσο σήμερα προέκυψε κάτι άλλο και ο λόγος είναι μία από τις πλημμυροπαθείς που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ η κάμερα κατέγραφε τα γεγονότα…

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε να μπαίνει σε σπίτια, να βγάζει τα παπούτσια του για να μην λερώσει, ενώ συγκινήθηκε αγκαλιάζοντας μία γυναίκα την οποία διαβεβαίωσε ότι «δεν είναι μόνη».

Αυτό που μεταδίδεται σήμερα είναι ότι ένα από τα σπίτια αυτά, που τραβήχτηκαν οι εικόνες, ανήκει στην θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

«Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους», προσθέτει.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί