• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αυτός είναι ο μουσουλμάνος που βίασε και έκλεψε Ελληνίδα στην Αθήνα – Δείτε εικόνες από την ΕΛ.ΑΣ.

Αυτός είναι ο μουσουλμάνος που βίασε και έκλεψε Ελληνίδα στην Αθήνα – Δείτε εικόνες από την ΕΛ.ΑΣ.

Στην δημοσιότητα μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη έδωσε η αστυνομία, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 19χρονου αλλοδαπού ELGAMASY MOHAMED του MAGDY και της SMAH που κατηγορείται για τον βιασμό μιας Ελληνίδας υπηκόου.

Ο 19χρονος δράστης συνελήφθη στις 27 Μαρτίου στην Αθήνα, από αστυνομικούς της ασφάλειας. Μετά την ειδεχθή πράξη του, αφαίρεσε και το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας.

Ο ELGAMASY MOHAMED, γεννήθηκε στην Αίγυπτο στις 9-9-2001, ενώ η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr, Αρχική ΦΩΤΟ eurokinissi