Αποστολάκης για Κασσελάκη: «Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης γνώριζαν τα εθνικά θέματα στην αρχή»

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην υπουργός Άμυνας και ναύαρχος εν αποστρατεία, όπως έχει ανακοινώσει στηρίζει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αποστολάκης αρχικά σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη για την στρατιωτική θητεία.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης χθες το βράδυ μίλησε για κοινωνική θητεία. Το μεγαλύτερο μέρος του στρατού αποτελείται από μόνιμους και είναι ήδη επαγγελματικός. Από ότι καταλαβαίνω κι έχουμε συζητήσει θέλει η θητεία θέλει να είναι αποδοτική και για τους στρατεύσιμους κα για τη χώρα. Πάνω σε αυτή την σκέψη έχει πει αυτά που έχει πει. Είναι σίγουρο όμως, και να το ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μπορεί να μην υπάρχει στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Μιλάμε για καλύτερη αξιοποίηση της θητείας».

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα Κατεχόμενα της Κύπρου και για την κριτική που ασκήθηκε σε αυτές απάντησε ο κ. Αποστολάκης: «Όσο και να τα γνωρίζει κάποιος τα θέματα αυτά ο ειδικός δίπλα του θα πρέπει να υπάρχει. Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει, κανείς δεν τα γνωρίζει πριν να εμπλακεί με το θέμα. Και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης κι ο οποιοσδήποτε όταν ξεκινήσαν την πορεία τους δεν τα γνώριζαν τα θέματα στον βαθμό που πρέπει. Οι θέσεις για τα ελληνοτουρκικά είναι αυτές που είπε ο Σωκράτης Φάμελλος στην κοινοβουλευτική ομάδα, οι οποίες είναι οι εκπεφρασμένες ελληνικές θέσεις για τα ελληνοτουρκικά από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΗΓΗ: MEGA, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί