Αποκλεισμένο το 90% των παραγωγών – Ζητούν λύση – Καταρρέουν οι λαϊκές αγορές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορωνοϊός «χτυπά» τα πάντα...

H κίνηση του κόσμου στις λαϊκές αγορές είναι μειωμένη, όπως μειωμένη είναι και η δραστηριότητα των παραγωγών, που δεν είναι σε θέση να πουλήσουν τα προϊόντα τους στις λαϊκές λόγω της εφαρμογής της απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας.

Η κατάσταση στην οικονομία, καθώς ο κορωνοϊός έχει αφήσει ήδη το σημάδι του.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος, αναφέρθηκε στις αλλαγές στις λαϊκές αγορές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί.

«Έχει γίνει ένας αποκλεισμός των παραγωγών της επαρχίας και δουλεύουν μόνο οι παραγωγοί από την Αττική», υποστήριξε. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους παραγωγούς από την Κρήτη, οι οποίοι σε περίπτωση που επιστρέψουν στον τόπο τους για να παράξουν προϊόντα, δε θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στην Αθήνα για να τα πουλήσουν, καθώς λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Σύμφωνα με τον κ. Μόσχο, έχει γίνει έκκληση προς τον υπουργό Άδωνι Γερωγιάδη, ώστε οι παραγωγοί από περιοχές εκτός Αττικής να μπορέσουν να έρθουν στην Αθήνα και να φιλοξενηθούν είτε σε φιλικά σπίτια είτε σε ξενοδοχεία.

«Το 90% των παραγωγών είναι αποκλεισμένοι», κατέληξε.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί