Απίστευτο πάθημα για Πατρινό επιχειρηματία: Αγόρασε αυτοκίνητο, τις «έφαγε» και το πήραν οι πρώην ιδιοκτήτες πίσω!

Η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια, με τον επιχειρηματία να το φυσάει και να μην κρυώνει, αφού και «έμπλεξε», και έχασε 6.200 ευρώ.

Απίστευτη περιπέτεια έζησε γνωστός επιχειρηματίας από χωριό της Δυτικής Αχαΐας κοντά στην Πάτρα, που όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα Ρομά από το Αίγιο!
Είχε βρει, σε αγγελία, αυτοκίνητο Smart σε πολύ καλή κατάσταση και τιμή στις 6.200 ευρώ, με ιδιοκτήτρια νεαρή γυναίκα (αρραβωνιαστικιά του δράστη) κι έτσι μαζί με φίλο του πήγε -έχοντας τα χρήματα – να κάνει την «καλή» αγορά!

Οντως συναντήθηκε με την ιδιοκτήτρια και τον «δικό της», κάνοντας κανονικά την συναλλαγή. Ομως εκείνη την ημέρα, το «Μηχανολογικό» Γραφείο Αιγίου δεν λειτουργούσε για το κοινό -λόγω του ότι οι υπάλληλοι συμμετείχαν σε εξέταση υποψηφίων οδηγών- οπότε του είπαν να πάρει το Smart και να το πάει την επομένη για τη μεταβίβαση.

Το πρωί μετέβη εκεί, που όμως τον πληροφόρησαν πως υπάρχει πρόβλημα με την πώληση του οχήματος αφού ο πατέρας της πωλήτριας. διαφωνούσε και το ήθελε πίσω.

Ο επίδοξος αγοραστής συνάντησε την παρέα του αρχικού πωλητή Ρομά, ήπιαν καφέ και μέσα σε λίγα λεπτά το αυτοκίνητο είχε εξαφανισθεί!

Απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιος από την παρέα είχε δεύτερο κλειδί, το πήρε… και έγινε καπνός. Ωστόσο, τον καθησύχασε, λέγοντάς του πως θα του δώσει πίσω τα λεφτά και γι’ αυτό τον λόγο πήγαν μέχρι και το ΚΕΠ Αιγίου, ώστε να υπογράψουν συμφωνητικό… χρέους!

Εντέλει, οι δύο άνδρες αρπάχτηκαν. Ο Πατρινός δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και o Ρομά κατάφερε – σπάζοντάς το δάχτυλο του χεριού του – να πάρει και το πρώτο κλειδί του ΙΧ που κρατούσε!

Πλέον, η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια, με τον επιχειρηματία να το φυσάει και να μην κρυώνει, αφού και «έμπλεξε», έχασε 6.200 € και ξυλοκοπήθηκε!

pelop.gr/ pixabay

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί