Απίστευτο! Έκανε ποδήλατο ανάποδα στον Περιφερειακό Βόλου! (video)

Έκπληκτοι έμειναν οι οδηγοί αυτοκινήτων που διέσχιζαν σήμερα λίγο πριν τις 10 το πρωί τον Περιφερειακό στον Βόλο, καθώς αντίκρισαν ένα ποδηλάτη, ο οποίος πήγαινε κυριολεκτικά κόντρα στο ρεύμα. Ο ποδηλάτης, αγέρωχος, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Αλέξη Τσινσίνη, που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να ποδηλατήσει στην αντίθετη κατεύθυνση της ροής του […]

Έκπληκτοι έμειναν οι οδηγοί αυτοκινήτων που διέσχιζαν σήμερα λίγο πριν τις 10 το πρωί τον Περιφερειακό στον Βόλο, καθώς αντίκρισαν ένα ποδηλάτη, ο οποίος πήγαινε κυριολεκτικά κόντρα στο ρεύμα. Ο ποδηλάτης, αγέρωχος, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Αλέξη Τσινσίνη, που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να ποδηλατήσει στην αντίθετη κατεύθυνση της ροής του δρόμου, προκαλώντας τρόμο τους οδηγούς οι οποίοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα!

Οι οδηγοί πατούσαν ασταμάτητα την κόρνα τους αντιδρώντας στην κίνηση αυτή του ποδηλάτη, όμως εκείνος δεν έδωσε καμία σημασία και συνέχισε να κινείται στον Περιφερειακό με τον τρόπο που εκείνος επέλεξε. Φυσικά το παράδειγμά του είναι προς αποφυγή, καθώς θα μπορούσαν να είχαν συμβεί τα χειρότερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

magnesianews

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί