Απίστευτη δήλωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής: «Δεν γνωρίζω ακριβώς το επιχειρησιακό σχέδιο» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Πέππας, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους από τα χιόνια ανέφερε πως «δεν γνωρίζω ακριβώς το επιχειρησιακό σχέδιο».


Σε συνέντευξή του στο ΜΕGA, επεσήμανε πως δεν ξέρει πόσοι είναι εγκλωβισμένοι, ενώ για την Αττική Οδό, πρόσθεσε πως η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει πρόσβαση και είναι πρόβλημα της παραχωρησιούχου εταιρείας.


«Δεν προσπαθούμε να αποσύρουμε από πάνω μας τις ευθύνες, στόχος είναι να απεγκλωβιστούν οι πολίτες» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως: «δεν γνωρίζω ακριβώς το επιχειρησιακό σχέδιο, δεν το έχω απολύτως αποτυπωμένο».

«Να σας πω τι συμβαίνει, είναι μια κατάσταση τραγική, δεν χωρά αμφιβολία», υπογράμμισε ενώ διερωτήθηκε: «θέλετε να πείτε πως για όλη αυτή την κατάσταση φταίει η Περιφέρεια Αττικής;».


«Η Αττική Οδός συνεννοείται με την κρατική πολιτική προστασία» σημείωσε, τονίζοντας πως «η Περιφέρεια δεν έχει στην αρμοδιότητά της την Αττική Οδό», η οποία δεν ζήτησε βοήθεια από την Περιφέρεια, όπως ισχυρίστηκε.


Για τις πρωτόγνωρες εικόνες σε Μεσογείων και Κατεχάκη που επαφίονται στην Περιφέρεια, επεσήμανε πως: «δεν μπορέσαμε με τα μηχανήματα που είχαμε να καλύψουμε τα προβλήματα».


«Είναι τεράστιο πρόβλημα, η χιονόπτωση ήταν μεγάλη» έσπευσε να ξεκαθαρίσει μεταξύ άλλων.

(megatv)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί