Σύμφωνα με τον πρόεδρο, τα προβλήματα στην εστίαση – η οποία στους εσωτερικούς χώρους μπορεί να δέχεται μόνο εμβολιασμένους – θα εμφανιστούν όταν κρυώσει ο καιρός.
«Ο κλάδος μπορεί και δουλεύει ακόμα στους εξωτερικούς χώρους. Το πρόβλημα θα είναι εμφανές και θα έχουμε επιπτώσεις από όταν θα χειμωνιάσει. Τα προβλήματα θα μεγεθύνονται το επόμενο εξάμηνο» τόνισε, κάνοντας λόγο ότι η εστίαση υφίσταται τεράστιο κόστος και για αυτό «θα έπρεπε να έχουν ανακοινωθεί μέτρα στήριξης του κλάδου».
Όσον αφορά στα μέτρα στήριξης, ο Γιώργος Καββαθάς, σημείωσε, ότι οι άνθρωποι της εστίασης ζητούν επιδότηση ενοικίου, δυνατότητα αναστολή σύμβασης εργασίας και ενίσχυση στο θέμα της ρευστότητας τους.
Ακόμα, έκανε λόγο ότι «τα μέτρα του πρωθυπουργού για την ενέργεια είναι θετικά, αλλά δεν επουλώνουν τις πληγές», ενώ όπως είπε το 22% των επιχειρήσεων εστίασης αύξησε τις τιμές εξαιτίας της αύξησης των τιμών των πρώτων υλών.
(ΦΩΤΟ: Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν αρνείται ότι έχει ποντίσει νάρκες στα Στενά του Ορμούζ
- Η Μέση Ανατολή επηρεάζει και την Ισπανία – Προετοιμάζεται σύνολο μέτρων σε σχέση με τις τιμές σε ρεύμα και καύσιμα
- Η χθεσινοβραδινή επίθεση της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ ήταν η μεγαλύτερη από την έναρξη του πολέμου, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό
- «Μόνο μερικές εβδομάδες θα διαρκέσει η αναστάτωση στις αγορές», λέει τώρα Υπουργός του Τραμπ
- Οκτώ γιατροί σκοτώθηκαν από ουκρανική επίθεση στο Ντονέτσκ, σύμφωνα με την Ρωσία
- Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται να κρατήσουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ μετά την ομιλία Χαμενεΐ
- Τι απάντησε ο Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές, Κύπρο και Ιράν
- Πυρκαγιά σε αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ: «Δεν συνδέεται με τον πόλεμο», λένε οι Αμερικανοί
- Αναταραχή στις αγορές λόγω Ιράν: Το πετρέλαιο Μπρεντ ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Το Ισραήλ καλεί τους κατοίκους της κεντρικής Βηρυτού να εκκενώσουν την περιοχή









