• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν μπορείς να το δεις!!! Άνδρας πέφτει από τον έβδομο όροφο σε κτίριο στην Συγγρού, κόσμος υποφέρει (vid)

Δεν μπορείς να το δεις!!! Άνδρας πέφτει από τον έβδομο όροφο σε κτίριο στην Συγγρού, κόσμος υποφέρει (vid)

Στο κενό έπεσε ένας άνδρας από τον έβδομο όροφο κτηρίου της λεωφόρου Συγγρού.

Kόβει την ανάσα το βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να κάνει βουτιά θανάτου από τον 8ο όροφο κτιρίου στη λεωφόρο Συγγρού.

Mία μαύρη σιλουέτα, φαίνεται στο βίντεο, να ανεβαίνει τις σκάλες ασφαλείας στην πίσω πλευρά ενός κτιρίου που βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την Λάμπρου Κατσώνη.

Περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα, ο άνδρας ανέβηκε στον έβδομο όροφο από την εξωτερική σκάλα του κτηρίου στη λεωφόρο Συγγρού στην Καλλιθέα και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας ήταν γύρω στα 40 με 45 ετών, ενώ άγνωστοι είναι οι λόγοι για τους οποίους έπεσε.

Μέσα σε ένα λεπτό και 43 δευτερόλεπτα ο άνδρας έχει ανέβει 8 ορόφους.

Περίπου 10 λεπτά από την στιγμή που η μαύρη φιγούρα έχει ανέβει στον 8 όροφο από την εξωτερική σκάλα ένα περιπολικό καταφτάνει.

Με τους φάρους φωτίζει το κτίριο ενώ στον 8ο όροφο δεν παρατηρείται κάποια κίνηση. Εκείνη τη στιγμή γίνεται η βουτιά θανάτου από τον άνδρα.

Ένας αστυνομικός τρέχει με έναν φακό για να δει αν το άτομο έχει τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς όμως είναι πολύ αργά. Το θεόρατο ύψος δεν άφηνε πολλές ελπίδες και τώρα το μόνο που μένει είναι να τακτοποιηθεί ο άνδρας και το κίνητρο που τον έσπρωξε στην μοιραία βουτιά στο κενό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά του άνδρα, ενώ οι αρχές ψάχνουν στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

photo eurokinissi