Ανατροπή με τον θάνατο της 9χρονης στην Πάτρα- Γιατί οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα κάλεσαν την Αστυνομία (vid)

Οι θάνατοι της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας αποτελούν ένα μεγάλο μυστήριο για τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την τραγωδία της Πάτρας, με τα τρία κοριτσάκια από την ίδια οικογένεια που έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα τριών ετών.

Οι θάνατοι της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας αποτελούν ένα μεγάλο μυστήριο για τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο, ενώ την Πέμπτη οι γονείς των τριών παιδιών έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το mega, οι γιατροί μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα κάλεσαν οι ίδιοι την αστυνομία μετά τον θάνατο της 9χρονης.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί που κούραραν την Τζωρτζίνα αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την ελληνική αστυνομία, ώστε να υπάρξει παρέμβαση από τις Αρχές για την καλύτερη διερεύνηση της υπόθεσης και να γίνει ορθή ιατροδικαστική εξέταση, καθώς η αιτία θανάτου δεν σχετιζόταν με όσα είχαν μέχρι στιγμής υπόψιν τους.

Την ίδια στιγμή, λίγες ημέρες μετά την γραπτή δήλωση από την ιατροδικαστή του υπουργείου Δικαιοσύνης και προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελικής Τσιόλα, σχετικά με την την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας, παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και η Πανελλήνια Ένωση Ιατροδικαστών Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Με αφορμή τα όσα βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και απασχολούν την κοινή γνώμη, η Ένωση των ιατροδικαστών επισημαίνει ότι: «Παρατηρείται γύρω από τα περιστατικά αυτά, και λόγω του αυξημένου κοινωνικού ενδιαφέροντός τους, παρέλαση ιδιωτών ιατροδικαστών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τα υπό διερεύνηση περιστατικά, και οι οποίοι τοποθετούνται σε πρώτο πληθυντικό ως να έχουν την ευθύνη τους. Και όλα αυτά ενώ οι σχετικές υποθέσεις βρίσκονται υπό προανακριτική, ανακριτική ή εισαγγελική διερεύνηση».

parapolitika/ photo vid screenshot

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί