Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας ενώ κλήθηκαν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Πρωινές ώρες σήμερα, στον χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας απαγχονισμένος αλλοδαπός κρατούμενος.
Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί το προηγούμενο βράδυ (30-09-2024) για πρόκληση φθορών σε περιπολικό όχημα.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ στον χώρο έχουν κληθεί ιατροδικαστής και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Σημειώνεται, ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός βρισκόταν στον χώρο των κρατητηρίων μαζί με ακόμα -11- κρατούμενους».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικά βίντεο: Ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν το Μίσιγκαν – 4 νεκροί και τραυματίες
- Η Χεζμπολάχ αναφέρει πως μαχητές της απέτρεψαν την ανάπτυξη ισραηλινών στρατιωτών
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Παραμένουν σε ισχύ τα δρακόντεια υγειονομικά μέτρα
- Ν. Ανδρουλάκης: Η ειρήνευση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διπλωματία
- Εργαζόμενος έπεσε από ύψος στο Ηράκλειο: Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο
- Αίσια έκβαση για το μέλλον του θερινού κινηματογράφου «Απόλλων» στη Θεσσαλονίκη
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Κάθε αντιπλημμυρικό έργο αποτελεί έμπρακτη απάντηση στις προκλήσεις της εποχής»
- Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι της Κορίνθου
- Τούρκος Υπουργός για Αιγαίο: Η Τουρκία δεν θα αποδεχθεί μονομερείς κινήσεις
- Σοκ στην Τρίπολη: 45χρονη αστυνομικός σκοτώθηκε από πυροβολισμό μέσα στο σπίτι









