Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν, από νωρίς σήμερα το πρωί, ρίψεις νερού στο μέτωπο της φωτιάς, που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Πόρτες, Αχαΐας και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην γειτονική περιφερειακή ενότητα της Ηλείας.
Παράλληλα, επιχειρούν και ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που έχουν ενισχυθεί και αποτελούνται από 195 πυροσβέστες, με επτά ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 48 οχήματα, ενώ στην περιοχή βρίσκεται και το κινητό επιχειρησιακό κέντρο, «Όλυμπος».
Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν εθελοντές, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.
Ακόμη, με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγου Αλέξη Ράπανου, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού βρίσκεται στην περιοχή της πυρκαγιάς, για τη διερεύνηση των αιτιών που την προκάλεσαν.
amna/ photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δεν συνέβη τυχαία! Το μήνυμα του Πούτιν για όσους δεν το πρόσεξαν
- Θεσσαλονίκη: Σκάφος που «άραξε» κατά μήκος της Παλιάς Παραλίας θα θυμίζει η κατασκευή του ξύλινου ντεκ
- Πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν διακοπών πυροσβεστών στις κατασκηνώσεις του υπ. Παιδείας
- Γιατί μπέρδευαν τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ…με τον Ζακ Γαλιφιανάκη! To διάσημο GIF
- “Κύβος εμβύθισης”: Φοιτητές ιατρικής του ΑΠΘ θα βιώνουν την εμπειρία του χειρουργείου μέσω Virtual Reality
- Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Ο βασικός ύποπτος αποφυλακίστηκε
- Αλεξανδρούπολη: Παρεμβάσεις για την καθαριότητα στον δρόμο που οδηγεί στον Συνοριακό Σταθμό Κήπων
- Bodybuilders VS Εργάτες οικοδομών: Ποιός κέρδισε σε αυτό το πείραμα, vid
- Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στον δήμο Πατρέων για τους πληγέντες της πυρκαγιάς του φετινού Αυγούστου
- Όλο και πιο ανθεκτικά κάνουν τα ανθρωποειδή τους οι Κινέζοι, vid
Κύρια Θέματα

















