Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο καιρός, αναμένεται να παρουσιάσει πρόσκαιρη μεταβολή από σήμερα το βράδυ, από τα βορειοδυτικά, καθώς ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα με κατεύθυνση προς τα νοτιοανατολικά.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, με εντονότερα φαινόμενα στα δυτικά, στα βόρεια και στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων, ιδίως σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από βορρά προς νότο.
Παράλληλα, ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα, με εντάσεις που θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στο βορειοδυτικό Αιγαίο τα 8 μποφόρ.
Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή των βροχοπτώσεων σε προγνωστικούς χάρτες με χρονικό βήμα τριών ωρών και όπως φαίνεται το βράδυ της Πέμπτης οι βροχές θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
- Παπαστεργίου: Πάμε να κτίσουμε μία Ελλάδα ψηφιακή
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους – Δείτε εικόνες
- Ζαχαράκη: «Δεν καταργούνται οι πανελλήνιες, θα προσμετρώνται οι βαθμοί και των τριών τάξεων του Λυκείου»
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα – Είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα πεθερικά και την κουνιάδα του
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν! Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
- Μέγαρου Μαξίμου: Τιμητική πολιτογράφηση από τον πρωθυπουργό στον «ήρωα του Αράχθου»
- Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή η Λ.Νίκης – Δείτε ποιες ώρες
- Αντιδρούν οι NYT στην αγωγή-«μαμούθ» των 15δις δολαρίων από τον Τραμπ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ
