Αλλαγή στάσης από τον Στίγκα: Ζήτησε να επιστρέψουν οι βουλευτές των Σπαρτιατών

Λίγες ώρες πριν την κατάθεση του Βασίλη Στίγκα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε», ο πρόεδρος των Σπαρτιατών ζητά με επιστολή του από τους διαγραμμένους βουλευτές του κόμματος να επιστρέψουν και να προχωρήσουν μαζί.

Σε συνάντηση που είχαν στην Βουλή η ηγεσία του κόμματος με τους βουλευτές του κόμματος αλλά τους διαγραμμένους και τους παραιτηθέντες, δόθηκαν «αμοιβαίες» εξηγήσεις και προχώρησαν στην έκδοση κοινής δήλωσης.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στίγκας είχε θέσει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τους Ι. Κόντη, Ι. Δημητροκάλη και Χ. Κατσιβαρδά χαρακτηρίζοντάς τους καθοδηγούμενους.

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου», είπε και συνέχισε: «τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia  μαφία και Don Corleone», είχε πει.

Η επιστολή του Στίγκα στους διαγραμμένους βουλευτές

ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,
κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί