Σε κεντρικό δρόμο της πόλης δύο παρέες αποτελούμενες από 4 Ινδούς και 4 Πακιστανός συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας. Οι τέσσερις Ινδοί χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για την παροχή βοήθειας, ενώ ένας Πακιστανός 36 ετών που συνελήφθη κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Οι άλλοι τρεις Πακιστανοί διέφυγαν και αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.
Η συμπλοκή ήταν αποτέλεσμα έντονης λογομαχίας η οποία, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, προηγήθηκε μεταξύ των δύο παρεών κατά τη συνάντηση τους.
Επίσης στα Χανιά στις 6 το πρωί, ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου, αστυνομικοί που περιπολούσαν, αντιλήφθηκαν συμπλοκή ομάδας νεαρών έξω από κεντρικό καφέ στη Δημοτική Αγορά , οι οποίοι μόλις τους αντιλήφθηκαν τράπηκαν σε φυγή. Διαπιστώθηκε όμως ότι ένας 33 χρονος είχε χτυπηθεί με μαχαίρι από έναν 26χρονο, ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Θύμα και δράστης είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Ο δράστης συνελήφθη ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων και αναμένεται σήμερα να λάβει εξιτήριο.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Μ. Λαμπαθάκης / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτό αποτελεί προτεραιότητα της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών σύμφωνα με τον Ρώσο ΥΠΕΘΑ
- Διαψεύδει δημοσιεύματα το Υπ. Μετανάστευσης: «Δεν ανανεώθηκε η δυνατότητα εργασίας παράνομων μεταναστών»
- FBI: Πιθανή τρομοκρατική επίθεση αποτράπηκε στις βόρειες ΗΠΑ
- Λουκασένκο για Oreshnik: «Αν τα πράγματα πάνε στραβά θα επιτεθούμε μαζί με τον Πούτιν»
- Πολωνικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- ΑΑΔΕ: Καταργείται η υποχρέωση υποβολής συμφωνητικών με πελάτες για επιχειρήσεις με Ψηφιακό Πελατολόγιο
- Πιερρακάκης: Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή της μεταπολίτευσης
- Θρήνος στον Ασπρόπυργο με 10χρονη μαθήτρια που κατέρρευσε – Ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας
- Κακοστημένο σόου Ζελένσκι ενώ καταρρέει το μέτωπο: «Θυμήθηκε» πώς κατέστρεψε Oreshnik το… 2023, video
- Στις φλόγες κατάστημα εστίασης στην παραλία Θεσσαλονίκης, vid
 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					









 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					