Άγρια κόντρα Γεωργιάδη-Ζαχαριάδη σε τηλεοπτική εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «MEGA Mag» διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Στην πολιτική κόντρα ανάμεσα τους, το κύριο ζήτημα αφορούσε στην ανάρτηση του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Άκη Σκέρτσου, σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη δίκη Τοπαλούδη.

Ο κ. Ζαχαριάδης άσκησε έντονη κριτική στο πρόσωπο του κ. Σκέρτσου και μάλιστα ζήτησε την παραίτησή του για λόγους που σχετίζονται με παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

«Αυτό που έγινε χθες είναι απολύτως πρωτοφανές. Σε προσωπικό του λογαριασμό έκανε σκέψεις και νουθεσίες για μια ευαίσθητη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Αποφάσισε να μετατρέψει τον εαυτό του από δεξί χέρι του πρωθυπουργού σε υπερεισαγγελέα», είπε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης, έκανε λόγο για τη μείωση ποινών σε τέτοιου είδους αδικήματα, την οποία εισήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας στην κατηγορία αυτή, ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε πως μειώθηκαν μεν οι ποινές, ωστόσο έγιναν ειλικρινείς και εκτίονται.

«Πέρα από μια ειλικρινή συγγνώμη από τον κ. Σκέρτσο, χρειάζεται και μια κίνηση από το κεντρικό επιτελείο της κυβέρνησης που να δείχνει την απόλυτη οριοθέτηση. Αλλιώς έχουμε άλλο ένα κρούσμα μιας αυταρχικής αντίληψης της Νέας Δημοκρατίας, που θεωρεί ότι είναι οι μόνιμοι ιδιοκτήτες της χώρας», αποκρίθηκε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακολούθησαν αλληλοκατηγορίες μεταξύ των δύο πολιτικών σχετικά με περιστατικά που παρενέβησαν στη δικαιοσύνη τόσο επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ όσο και επί Νέας Δημοκρατίας, αλλά και με τα δάνεια των κομμάτων σε τράπεζες.

(Megatv – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί