Άγιος Παντελεήμονας: Αιγύπτιος που φυλακίστηκε γιατί βίαζε τηn φίλη του, βγήκε έξω και το ξανάκανε!

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το βιασμό της 32χρονης γυναίκας από την Βουλγαρία με δράστη έναν 35χρονο Αιγύπτιο στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα έφτασε στο τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, πρόκειται για τον ίδιο Αιγύπτιο δράστη που πριν από περίπου 11 μήνες είχε αποκαλυφθεί ότι κρατούσε φυλακισμένη την Βουλγάρα φίλη του και σε live μετάδοση στο Facebook την κακοποιούσε, ξυλοκοπώντας την άγρια.

Τότε είχε συλληφθεί και ενώ είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έμεινε μόλις 11 μήνες στη φυλακή και όταν βγήκε άρπαξε, φυλάκισε στο σπίτι του και κακοποιούσε το ίδιο θύμα.

Όπως αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα έφτασε στο τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, πρόκειται για τον ίδιο Αιγύπτιο δράστη που πριν από περίπου 11 μήνες είχε αποκαλυφθεί ότι κρατούσε φυλακισμένη τη Βουλγάρα φίλη του και σε live μετάδοση στο Facebook την κακοποιούσε, ξυλοκοπώντας την άγρια.

Τότε είχε συλληφθεί και ενώ είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έμεινε μόλις 11 μήνες στην φυλακή και όταν βγήκε άρπαξε, φυλάκισε στο σπίτι του και κακοποιούσε το ίδιο θύμα.

photo eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί