Άφησαν μόνο τον Μητσοτάκη, Καραμανλής και Σαμαράς – Δεν πήγαν στην ομιλία του για τα 48 χρόνια της ΝΔ

Πληθαίνουν οι κοινές τους εμφανίσεις...

Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί δεν έδωσαν το «παρών» στην πανηγυρική συνεδρίαση για τα 48 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο!!!

Όπως μεταδίδουν αντιπολιτευτικά μέσα ενημέρωσης «με δυο ηχηρές απουσίες, αυτή του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, έγινε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ για τα 48 χρόνια από την ίδρυσή της».

Ο πρωθυπουργός την ώρα που δέχεται πυρά και εκ των έσω για τις πολιτικές επιλογές του σε κρίσιμα θέματα, βλέπει τους δύο πρώην πρωθυπουργούς να διαχωρίζουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις θέσεις τους από την καταστροφική πολιτική που ακολουθεί και οδηγεί την Ελλάδα πιο γρήγορα από ποτέ στα «νύχια» των διεθνιστών.

Σαμαράς και Καραμανλής καταγράφουν όλο και πιο συχνά «κοινές παρουσίες» σε εκδηλώσεις που τους καλούν. Η τελευταία σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε  στη συναυλία του συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη στο Ηρώδειο. Εκεί οι δυο πρώην αρχηγοί, εμφανίστηκαν μετά των συζύγων τους, αλλά και άλλες προσωπικότητες της κεντροδεξιάς. Την συνάντηση «έπιασε» και η εφημερίδα Δημοκρατία που κάνει ειδική αναφορά στον πρωτοσέλιδό της, λέγοντας ότι Σαμαράς και Καραμανλής κάθισαν δίπλα δίπλα.

Τον Σεπτέμβριο, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς συνέφαγαν σε γνωστό εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Τι περιελάμβανε το μενού και ποια συζήτηση άφησαν στη μέση δεν έγινε γνωστό, πάντως η πολιτική σημασία αυτών των συναντήσεων δεν πέρασε ασχολίαστη, κυρίως στο εσωτερικό της Ν.Δ. και φυσικά στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου προκαλούνται πονοκέφαλοι. Δεν είναι σύνηθες μια δεύτερη συνάντηση των δύο σε διάστημα λιγότερο από έναν μήνα και μάλιστα στο Ηρώδειο, με τρόπο που να προκαλεί, τουλάχιστον, συζητήσεις. Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι δύο πρώην ηγέτες κάτι περιμένουν…

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί