Αδιανόητο περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη: Παιδαγωγός έκλεινε σε αποθήκη τα παιδιά για να “ηρεμήσουν”

Απίστευτες ακούγονται οι καταγγελίες γονέων στην Αλεξανδρούπολη μετά την αποκάλυψη ότι παιδαγωγός φέρεται να έκλεινε τα παιδιά στο αποθηκάκι της τάξης για τιμωρία

Η φρίκη στον παιδικό σταθμό άρχισε να αποκαλύπτεται όταν πριν λίγες ημέρες ο πατέρας ενός 3χρονου κοριτσιού έπαιζε με την κόρη του και αυτή κρατώντας την κούκλα της είπε: “Θα σε κλείσω στο αποθηκάκι, θα σβήσω τα φώτα και θα τραβήξω τον σύρτη”.

Ο πατέρας ξαφνιασμένος με τα λόγια της κόρης του την ρώτησε τι είναι αυτά που λέει και αν τα έχει ακούσει κάπου. Η μικρή τότε απάντησε: “Έτσι μας κάνει η κυρία ****”.

Οι γονείς του παιδιού την επόμενη ημέρα το πρωί πήγαν στον παιδικό σταθμό προκειμένου να μιλήσουν με την συγκεκριμένη δασκάλα. Προς μεγάλη τους έκπληξη η παιδαγωγός παραδέχτηκε τις πράξεις της, λέγοντας ότι βάζει τα παιδιά στον συγκεκριμένο χώρο για να “ηρεμήσουν”!

Όταν ενημερώθηκαν οι υπόλοιποι γονείς για τα όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο τμήμα “άνοιξε ο ασκός του Αιόλου”.

Τα παιδιά άρχισαν να μιλάνε και να περιγράφουν τα όσα έζησαν. Κάποια έκαναν λόγο για μια καρέκλα στην οποία τα έδενε, κάποια για ένα σύρτη που τον άκουγαν να κλείνει όταν τα έβαζε στο αποθηκάκι και άλλα εκδήλωσαν περίεργες συμπεριφορές που μέχρι τώρα οι γονείς δεν μπορούν να εξηγήσουν.

Η κατάσταση εξελίχθηκε ταχύτατα από τη στιγμή που ενημερώθηκαν οι γονείς.

Το τμήμα του σχολείου έχει κλείσει και τα μικρά παιδιά, τα όποια στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι ηλικίας περίπου 3 ετών, μοιράστηκαν προσωρινά σε άλλα τμήματα του παιδικού σταθμού.

Και οι δύο δασκάλες οι οποίες βρίσκονταν στο συγκεκριμένο τμήμα απομακρύνθηκαν από το σχολείο αν και για την δεύτερη οι περισσότεροι γονείς κάνουν λόγο για μια εξαιρετική παιδαγωγό βγάζοντας την από το “κάδρο”.

.

(με πληροφορίες από e-evros. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί