«Αδειασμα» Τσίπρα σε Παπαδημούλη: Ο τρόπος που επένδυσε τα χρήματα ήταν νόμιμος, αλλά λάθος

Ποια θέση πήρε ο Αλέξης Τσίπρας στην εσωτερική «διαμάχη» για την περιβόητη «Παπαδημούπολη»;

Κάνοντας παρέμβαση στην σημερινή συνεδρίαση της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μεν «αδειάζοντας» δε τον Ευρωβουλευτή , Δημήτρη Παπαδημούλη.

Τι δήλωσε ο Α.Τσίπρας:

«Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος. Η μέχρι τώρα πορεία του Δημήτρη Παπαδημούλη ήταν αψεγάδιαστη. Η περαιτέρω αναπαραγωγή του θέματος συνιστά αντιπερισπασμό της ΝΔ.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος.

Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν.

Από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε».

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί