Ζευγάρι ομοφυλόφιλων κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε υιοθετημένα παιδιά για την δημιουργία παιδικού πορνό

Ένα ζευγάρι από την Τζόρτζια των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών, συγκεκριμένα για πράξεις που διαπράχθηκαν εναντίον των υιοθετημένων παιδιών τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Walton τον περασμένο μήνα έκανε έφοδο στο σπίτι ενός άνδρα που πίστευαν ότι κατέβαζε παιδική πορνογραφία και ο ύποπτος αναγνώρισε έναν δεύτερο ύποπτο στην πόλη της Οξφόρδης.

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι ο δεύτερος ύποπτος γύριζε παιδικό πορνό με τουλάχιστον ένα παιδί που έμενε στο σπίτι του.

Οι Αρχές μπόρεσαν να λάβουν εντάλματα σύλληψης για τους ενήλικες άνδρες που ζούσαν στο σπίτι, τον William Dale Zulock, 32 ετών και τον Zachary Jacoby Zulock, 35 ετών.

Αφού βεβαιώθηκαν ότι τα παιδιά στο σπίτι των οργίων ήταν ασφαλή, οι ερευνητές βρήκαν στοιχεία ότι το ζευγάρι, που ήταν οι θετοί πατέρες κατέγραφαν τον εαυτό τους να διαπράττει σεξουαλικές κακοποιητικές πράξεις εναντίον των παιδιών.

Και τα δύο άτομα κρατούνται στη φυλακή της κομητείας Walton με την κατηγορία της βαριάς παιδικής παρενόχλησης, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και του δελεασμού ενός παιδιού για άσεμνους σκοπούς.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί