Ζευγάρι 102 και 100 ετών κάνουν γάμο έκπληξη στο γηροκομείο που γνωρίστηκαν!

Οι νεόνυμφοι Marjorie Fiterman, 102 ετών, και Bernie Littman, 100 ετών, από τη Φιλαδέλφεια, μόλις παντρεύτηκαν την Κυριακή, 19 Μαΐου, στο γηροκομείο όπου πρωτογνωρίστηκαν.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

Ο ραβίνος Adam Wohlberg λειτούργησε στον γάμο, σημειώνοντας ότι το ζευγάρι δεν έμοιαζε με τους περισσότερους άλλους που είχε παντρέψει στο παρελθόν.

«Τα περισσότερα από τα ζευγάρια που παντρεύομαι αυτές τις μέρες γνωρίστηκαν σε κάποιο είδος εφαρμογής γνωριμιών», είπε ο Wohlberg στη γαμήλια τελετή σε δηλώσεις που μοιράστηκε με το Fox News Digital.

Η Fiterman και ο Littman ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από εννέα χρόνια, είπε η εγγονή του Littman Sarah Sicherman στο Fox News Digital.

Συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις υποβοηθούμενης διαβίωσής τους. Και οι δύο ήταν στο παρελθόν παντρεμένοι.

«Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι που βρήκε κάποιον να κάνει δραστηριότητες και να περάσει χρόνο μαζί του», είπε.

Η σχέση τους συνέχισε να αναπτύσσεται με τα χρόνια, είπε ο Sicherman. Είπε ότι οι δυο τους ήταν «τόσο τυχεροί που βρήκαν ο ένας τον άλλον και ήταν στήριγμα ο ένας στον άλλον, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Δεδομένης της προχωρημένης ηλικίας τους, οι περισσότεροι από την οικογένεια του Littman δεν πίστευαν ότι θα ήθελε να παντρευτεί ξανά. Ο Littman ήταν παντρεμένος για 65 χρόνια με την αείμνηστη σύζυγό του Bernice, με την οποίασ πέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τέσσερα εγγόνια και εννέα δισέγγονα.

Όσο για το νέο ζευγάρι, «υποθέσαμε ότι απλώς θα ζούσαν το status quo των ημερών τους», είπε ο Sicherman στο Fox News Digital. «Ήταν σίγουρα μια έκπληξη.


Οι δυο τους είχαν το πρώτο τους ραντεβού πριν από εννέα χρόνια, την ημέρα που γεννήθηκε μια από τις δισέγγονες του Littman. Γνωρίστηκαν νωρίτερα σε ένα πάρτι με κοστούμια.

Αρχικά, δεν πίστευαν ότι θα παντρευτούν.

Αλλά «τελικά έφτασαν στο σημείο όπου δεν ήταν απλώς στενοί φίλοι – αλλά σύζυγοι – ένιωθαν ότι ήταν το σωστό βήμα για να κάνουν», είπε ο Wohlberg.Το ζευγάρι ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια ταυτόχρονα — αλλά σπούδαζαν για διαφορετικά πτυχία σε διαφορετικά τμήματα και δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον ως νέοι.

Οι δυο τους πιστεύεται ότι είναι η μεγαλύτερη συνολική ηλικία ενός νιόπαντρου ζευγαριού, είπε ο Sicherman στο Fox News Digital – ένα επίτευγμα που μπορεί να αναγνωριστεί επίσημα πριν από πολύ καιρό.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί