Η συγκέντρωση μπροστά από τα γραφεία της κυβέρνησης διοργανώθηκε από την πρωτοβουλία πολιτών «Ειρήνη για την Ουκρανία», που τάσσεται υπέρ της αποστολής όπλων στο Κίεβο.
Εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας αυτοί εκτίμησαν ότι περίπου 4.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην κινητοποίηση, σύμφωνα με σλοβακικά μέσα ενημέρωσης. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Προδοσία» και «Είμαστε Ευρώπη».
Οι διοργανωτές κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό και τους κυβερνητικούς του εταίρους ότι θέτουν τη Σλοβακία σε φιλορωσική πορεία. Ο Φίτσο συγκρούστηκε πρόσφατα με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι διότι η Ουκρανία σταμάτησε τη διαμετακόμιση αερίου από τη Ρωσία στη Σλοβακία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Η Σλοβακία, κράτος-μέλος της ΕΕ, εξαρτάται περισσότερο από το ρωσικό αέριο σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ουάσινγκτον: Η Κίνα είπε το “ναι” για το Tik Tok
- Γεραπετρίτης από Ιράκ: Η κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποτελεί το πιο ισχυρό στοιχείο της κοινής μας ιστορίας
- Στη Βουλή έφτασε το θέμα της «συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων ΕΛΤΑ»
- Η διαταγή Πούτιν για τους περικυκλωμένους Ουκρανούς στρατιώτες – Κρίσιμες ώρες στο μέτωπο
- Αυτό ανακοίνωσε η ΕΚΤ για τα επιτόκια
- Πυρηνικές δοκιμές: Τι είχε δηλώσει μερικές μέρες πριν ο Πούτιν, vid
- Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για τη στυγερή δολοφονία επιχειρηματία
- Λιακόπουλος: Η αλήθεια των ηλιθίων – VIDEO
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα έχει επιχειρήσεις που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην παγκόσμια αγορά
- Το ΒΙΝΤΕΟ με θύμα ένα παιδάκι που εξόργισε όλη την Τουρκία
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΥΔΑΠ
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΓΩΓΟΣ ΝΕΡΟΥ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ









