Ως ύποπτη για τις ανθρωποκτονίες έχει προσαχθεί μια υπάλληλος του κέντρου, εναντίον της οποίας έχει ζητηθεί η έκδοση εντάλματος σύλληψης για ανθρωποκτονία.
Η αστυνομία της περιοχής Μπάμπελσμπεργκ, κοντά στο Πότσνταμ, ειδοποιήθηκε τη νύχτα ότι βρέθηκαν νεκροί από μαχαιριές στα δωμάτιά τους δύο άνδρες και δύο γυναίκες στο κέντρο «Oberlin-Lebenswelten», το οποίο ανήκει στην Εκκλησία και φιλοξενεί άτομα με βαριά αναπηρία. Κάποια μάλιστα από τα θύματα βρίσκονταν υπό μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Ένα ακόμη άτομο βρέθηκε βαριά τραυματισμένο.
Λίγη ώρα αργότερα προσήχθη μια 51χρονη γυναίκα, εργαζόμενη στο κέντρο, η οποία, σύμφωνα με την BILD, επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι της και δήλωσε στον σύζυγό της ότι είχε σκοτώσει τέσσερα άτομα. Ο σύζυγός της ήταν εκείνος ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.
Από νωρίς σήμερα το πρωί την οδύνη και τον αποτροπιασμό τους εκφράζουν πολιτικοί παράγοντες της περιοχής, ενώ πλήθος κόσμου αποθέτει λουλούδια και κεριά έξω από το κτίριο όπου έγινε η σφαγή.
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πορτογαλία: “Nέκρωσαν” οι δημόσιες υπηρεσίες στη μεγαλύτερη απεργία των τελευταίων ετών
- ΟΣΕΘ: Προσωρινή κατάργηση στάσης στην οδό Τζων Κέννεντυ στην Πυλαία για την γραμμή “58”
- Ισπανία: Συνελήφθη για κλοπή ρολογιών πολυτελείας η οικιακή βοηθός του Ίκερ Κασίγιας
- ΕΛΣΤΑΤ: Περαιτέρω ανατιμήσεις 2,2% τον Σεπτέμβριο στα οικοδομικά υλικά
- Ηράκλειο: Εντοπίστηκε κρατούμενος με ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες είχε αποβάλει από τον οργανισμό του
- Σε 879 ανέρχονται οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων
- H σύνδεση της Θεσσαλονίκης με όλο τον κόσμο στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Τζιτζικώστα
- Θεσσαλονίκη: Καταγγέλθηκε ψευδώς από τα παιδιά της για “βασανιστήρια”- Γυναίκα αθωώθηκε στο Εφετείο
- ΟΗΕ: “H Ελλάδα είναι σε ετοιμότητα να συμβάλει στην ανοικοδόμηση της Γάζας”
- Ισχυρισμός «βόμβα»: «Ουκρανικό δίκτυο δολιοφθοράς σε διάφορα μέρη της Ευρώπης»









