Ξεφτίλισε την ΑΣΧΕΤΗ Μπέρμποκ η Ζαχάροβα: «Μπέρδεψε την Ρωσία με την ΣΕΛΗΝΗ»

Θεέ μου, ποιοί κυβερνάνε την Ευρώπη;;;

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, έκανε έναν απίστευτο σχολιασμό προς την Αναλένα Μπέρμποκ, την Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, λόγω ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ λάθους της στην χιλιομετρική απόσταση μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ζαχάροβα την αποκάλεσε «αγράμματη» λόγω του εξωφρενικού λάθους, που έκανε η Μπέρμποκ, λέγοντας πως η Ρωσία «απέχει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα από την Γερμανία» και η Ζαχάροβα της απάντησε ότι η περίμετρος του ισημερινού είναι περίπου 40 χιλιάδες χιλιόμετρα, η σελήνη απέχει 400 χιλιάδες χιλιόμετρα, οπότε «πιθανότατα αναφέρεται στην σελήνη»!!!

Είναι γνωστό ότι η Ζαχάροβα δεν αφήνει τίποτα «να πέσει κάτω» και πάντα βρίσκει τρόπο για να διορθώσει και να σχολιάσει τέτοιες καταστάσεις.

Πρωτίστως όμως ανέδειξε πως η Ευρώπη κυβερνάται από ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΥΣ!!!!

Η ανάρτηση της Ζαχάροβα στο Telegram:

Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Anna/Lena Berbock είπε (για την Ρωσία) πως «Σήμερα είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε ειλικρινά: ποιες θα είναι οι συνέπειες για την χώρα μου τα επόμενα χρόνια; Ταυτόχρονα όμως: ποιες θα είναι οι συνέπειες για μια χώρα δίπλα μου ή για μια χώρα που βρίσκεται ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά;».

Η περιφέρεια της Γης κατά μήκος του μεσημβρινού ή κατά μήκος του ισημερινού είναι περίπου 40 χιλιάδες χιλιόμετρα. Ίσως λοιπόν να εννοεί το φεγγάρι που απέχει σχεδόν 400 χιλιάδες χιλιόμετρα από την γη.

Αυτή είναι μια σοβαρή προσφορά για ανταγωνισμό με την Liz Truss. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Anna/Lena Burbock σπούδασε επίσης στην Αγγλία – το 2005 πήρε μεταπτυχιακό στο δημόσιο διεθνές δίκαιο από το London School of Economics και ολοκλήρωσε πρακτική στο Βρετανικό Ινστιτούτο Διεθνούς και Συγκριτικού Δικαίου. Η βρετανική εκπαίδευση είναι, φυσικά, το κάτι άλλο.

scr/intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί