Βροχή από “λευκά σκουλήκια” σε πόλη της Ινδίας!!

Στο Μπιχάρ, μια πόλη της Ανατολικής Ινδίας που συνορεύει με το Νεπάλ - ανατριχιαστικά σκουλίκια έπεσαν σαν χαλάζι από τον ουρανό, μέχρι ο δρόμος να καλυφθεί με ένα «παχύ στρώμα» από αυτά τα άγνωστα πλάσματα, όπως αναφέρει το Reuters.


Τρομοκρατημένοι ντόπιοι άρχισαν να κλείνουν τα καταστήματά τους, για να προστατευτούν από αυτό την “βροχή”, η οποία ευτυχώς, δεν κατέληξε να βλάψει κανέναν, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η προέλευση αυτών των σκουληκιών είναι ακόμα ασαφής περισσότερο από 24 ώρες αργότερα.


Και η Κίνα χτυπήθηκε από «βροχή σκουληκιών»


Οι πολίτες στην επαρχία Λιαονίνγκ στην Κίνα προειδοποιήθηκαν να κουβαλούν ομπρέλες αφού άρχισε να βρέχει «γαιοσκώληκες», με βίντεο που δείχνουν τα σκουλήκια σκορπισμένα σε αυτοκίνητα και δρόμους.

Το βίντεο συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές προτού οι ειδικοί στα φυτά επισημάνουν ότι οι λεγόμενες «σκουληκιώδεις σταγόνες βροχής» ήταν πιο πιθανό «γατούλες» από ένα είδος λεύκας που φύεται στην περιοχή.

Οι Catkins «μοιάζουν με κάμπιες, και έτσι περιγράφονται συχνά, ή ως στριμωγμένες, σαν σκουλήκι δομές», δήλωσε η Claire Thomas Federici, βοτανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Riverside.

«Έτσι, μπορείτε να δείτε πώς το ανεκπαίδευτο μάτι θα τα αναφέρουν ως σκουλήκια».
Τον Φεβρουάριο, μια απομακρυσμένη κοινότητα στο αυστραλιανό Outback σοκαρίστηκε όταν μικρά, ζωντανά ψάρια άρχισαν να πέφτουν από τους ουρανούς.

Οι ειδικοί είπαν ότι τέτοιοι μουσώνες στη θαλάσσια ζωή πιθανότατα προκλήθηκαν από ισχυρές καταιγίδες, όπως ανεμοστρόβιλοι, που μαζεύουν τα πλάσματα και τα αφήνουν σε άλλα μέρη.

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί