Η Ρεπουμπλικανή βουλευτής της Φλόριντα, Anna Paulina Luna, ζητά έξοδο των Ηνωμένων Πολιτειών από το ΝΑΤΟ.
«Είναι καιρός οι Ηνωμένες Πολιτείες να αποχωρήσουν από το ΝΑΤΟ», έγραψε η βουλευτής το Σαββατοκύριακο στο X.
«Το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ προωθούν μια παγκοσμιοποιημένη ατζέντα, στην οποία η Αμερική Τελευταία», είπε η Luna σύμφωνα με το Florida’s Voice και συνέχισε: «Οι ΗΠΑ δεν πρέπει να στείλουν ένα δολάριο παραπάνω σε αυτές τις οργανώσεις και χώρες. Το ΝΑΤΟ πιέζει να σύρει τις ΗΠΑ στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά δεν πληρώνουν καν το μερίδιο που τους αναλογεί!».
Οι δηλώσεις της Λούνα έρχονται μετά από παρόμοιο κάλεσμα του συμβούλου του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του επικεφαλής του Υπουργείου Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας, Έλον Μασκ.
«Συμφωνώ», είπε ο Μασκ, απαντώντας σε ανάρτηση του πολιτικό σχολιαστή, David J. Freeman, που έγραψε ότι «ήρθε η ώρα να φύγουμε από το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ [Ηνωμένα Έθνη]».
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο