«ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων: Ο Κιλιτσντάρογλου εμπλέκει την Ρωσία στις τουρκικές εκλογές

Μπαίνει «φωτιά»...

Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης στις εκλογές στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με μήνυμά του το λογαριασμό του στο Twitter μπλέκει την Ρωσίας του Πούτιν στις τουρκικές εκλογές σε μία κίνηση που προϊδεάζει για το τι μέλλει γενέσθαι στην γείτονα, σε περίπτωση που χάσει ο Ερντογάν τις εκλογές σε σχέση με την γεωπολιτική πλεύσης της γείτονας.

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε απροκάλυπτα την Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από την επιχείρηση κατά του Μουχαρέμ Ιντζέ.

«Αγαπητοί Ρώσοι φίλοι, είστε πίσω από τα μοντάζ, τις συνωμοσίες, το Deep Fake περιεχόμενο και τις κασέτες που κυκλοφόρησαν χθες σε αυτή την χώρα. Εάν θέλετε να συνεχιστεί η φιλία μας μετά τις 15 Μαΐου, πάρτε τα χέρια σας από το τουρκικό κράτος. Εμείς εξακολουθούμε να είμαστε υπέρ της συνεργασίας και της φιλίας», ανέφερε στο Twitter βάζοντας «φωτιά»!!!

Η εξέλιξη κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή και μένει να φανεί, αν θα απαντήσει η Μόσχα, η οποία βλέπει πως πίσω από την αντιπολίτευση κρύβεται η πρόθεση της διεθνιστικής Δύσης να κερδίσει ξανά τον πλήρη έλεγχο της Τουρκικής Δημοκρατίας!

Ενδεχόμενη αλλαγή πλεύσης της Τουρκίας θα αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα στις σχέσεις των δύο χωρών με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί