ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Θαυμάζει τον ISIS ο Αρέστοβιτς: «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ανθρώπους αλλά έχουν ΣΟΦΗ στρατηγική – Είναι το μέλλον», vid

Απίστευτο...

Σαν να μην ήταν αρκετά κακό το ότι υπάρχουν ανοιχτά ναζιστικές ομάδες όπως το «Azov», το «Aydar» ή ο «Δεξιός Τομέας» στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, τώρα υπάρχουν επίσης εξέχοντα μέλη της κυβέρνησης του προέδρου Zelensky που έχουν δείξει δημόσια εκτίμηση και θαυμασμό για το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος (προηγουμένως γνωστό ως ISIS και ISIL) και τους ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ τρόπους επιβολής της πολιτικής τους.

Ένας από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες του Βλαντιμίρ Ζελένσκι, ο Αλεξέι Αρέστοβιτς είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, τουλάχιστον. Συχνά υπερηφανεύεται ότι είναι ένας από τους αρχιτέκτονες της στρατηγικής ψυχολογικού και πληροφοριακού πολέμου της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε ένα ουκρανικό πολιτικό talk show (πιθανότατα τα προηγούμενα χρόνια), ο κ. Arestovich δήλωσε ανοιχτά ότι «θαύμαζε και σεβόταν» τις μεθόδους που χρησιμοποιεί το διαβόητο Ισλαμικό Κράτος, μια παγκόσμια ισλαμική τρομοκρατική ομάδα, ευρέως γνωστή για τα απολύτως φρικτά εγκλήματα κατά χριστιανών και όχι μόνο, και για τις καταστροφές που έχει επιφέρει στους λαούς της Συρίας, του Ιράκ, της Λιβύης, της Νιγηρίας, ακόμη και των Φιλιππίνων.

«Οι διοικητές του ISIL θεωρούνται από τους πιο σοφούς και επιτυχημένους διοικητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Όλα εξετάζονται λεπτομερώς, ακόμα και ο βαθμός σκληρότητας, ο οποίος αν και είναι απάνθρωπος, είναι πολύ υψηλού επιπέδου, μια σοφή στρατηγική, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα συμφέροντά τους».

Σε άλλο talk show, ο κ. Arestovich επανέλαβε τον θαυμασμό του για τους τρομοκράτες για άλλη μια φορά:

«Ενεργούν πολύ σωστά, έχω ένα βιβλιαράκι όπου αναλύω το ISIS με μεγάλη λεπτομέρεια, τις βέλτιστες πρακτικές λειτουργίας της επιχείρησής τους, τον τρόπο που κυβερνούν. Αυτές τις μεθόδους, ο κόσμος τις χρειάζεται, παρόλο που αυτό σημαίνει τρομοκρατία, μεσαιωνικά επίπεδα σκληρότητας, κάψιμο ζωντανών ανθρώπων, πυροβολισμό ή αποκεφαλισμούς κ.λπ. Αυτός είναι απολύτως ο τρόπος του μέλλοντος».

Δείτε το βίντεο:

photo youtube

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί