Βελγική ζυθοποιία ξεκινά την παγκόσμια κυκλοφορία ουκρανικής μπύρας

Η μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο ξεκίνησε σήμερα την παραγωγή μιας δημοφιλούς ουκρανικής μπύρας στο Βέλγιο και είπε ότι όλα τα κέρδη από τις παγκόσμιες πωλήσεις της θα διατεθούν σε ανθρωπιστική βοήθεια προς τη δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο, Ουκρανία. Η Anheuser-Busch InBev (AB InBev) διέκοψε την παραγωγή της μπύρας λάγκερ Chernigivske και άλλων στα τρία ζυθοποιεία […]

Η μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο ξεκίνησε σήμερα την παραγωγή μιας δημοφιλούς ουκρανικής μπύρας στο Βέλγιο και είπε ότι όλα τα κέρδη από τις παγκόσμιες πωλήσεις της θα διατεθούν σε ανθρωπιστική βοήθεια προς τη δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο, Ουκρανία.

Η Anheuser-Busch InBev (AB InBev) διέκοψε την παραγωγή της μπύρας λάγκερ Chernigivske και άλλων στα τρία ζυθοποιεία της στην Ουκρανία λόγω τηςε ρωσικής εισβολής.

Ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στο Βέλγιο, Όλεγκ Σαμσούρ, παρευρέθηκε στην κυκλοφορία των πρώτων κουτιών στο μεγάλο ζυθοποιείο της AB InBev στο Λουβέν σήμερα και χαιρέτισε την κυκλοφορία ως έναν τρόπο ανάδειξης ουκρανικών προϊόντων στον κόσμο.

kathimerini, photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί