Ισχυρό μήνυμα… ενότητας και αποφασιστικότητας έναντι της επιθετικότητας της Μόσχας, αλλά και μήνυμα υπέρ της ενίσχυσης των διεθνιστικών αξιών, με πρόσχημα την Ουκρανία, απέστειλε ο καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, οικοδεσπότης της συνόδου των G7, που ολοκληρώθηκε στις βαυαρικές Άλπεις.
Ωστόσο, τον γύρο του κόσμου κάνει ένα απειροελάχιστο απόσπασμα από απάντηση του Σολτς σε Γερμανίδα δημοσιογράφο για την Ουκρανία, η οποία ωστόσο δείχνει τις πραγματικές προθέσεις των διεθνιστών για την χώρα, την οποία έχουν βάλει μπροστά για να καεί από την Ρωσία, καθώς και το ψέμα τους!
Ο μικρός διάλογος ήταν ο εξής:
- Δημοσιογράφος: “Κύριε Καγκελάριε, η G7 υποσχέθηκε στην Ουκρανία εγγυήσεις ασφαλείας μετά τον πόλεμο. Μπορείτε να προσδιορίσετε ποιες είναι αυτές οι εγγυήσεις;”
- Σολτς: «Ναι (γέλιο)… Θα μπορούσα» και αυτή ήταν ολόκληρη η απάντηση του Καγκελάριου. Μάλιστα, στο τέλος είπε στην δημοσιογράφο που περίμενε: «Αυτά» και ξανά γέλια!
Είναι τόσο μυστικές αυτές οι εγγυήσεις ασφαλείας, που ο Σολτς δεν μπορεί να τις αποκαλύψει;;; Ή μάλλον είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ;;; Αυτός ο κλόουν είναι Καγκελάριος της Γερμανίας και παρουσιάζεται ως ο εγγυητής της Ευρώπης για την Ουκρανία, την οποία, όπως βλέπετε ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ και γνωρίζουν πως θα καταστραφεί! Φυσικά αυτό το βίντεο δεν θα παιχτεί στα ελληνικά κανάλια.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Γιατί άλλαξε τόσο πολύ;»: Σε σοκ τα στελέχη του MAGA, βλέπουν έναν «άλλο» Τραμπ
- Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων καταδικάζει την συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου
- Κορυφαίοι διπλωμάτες των ΗΠΑ θα επισκεφθούν το Κίεβο μέσα στον Απρίλιο
- Στον «χορό» των ρίχτερ παραμένει η Ήπειρος
- Ζήτησε ένα σπιτάκι για παιχνίδι – Δείτε τι της έφτιαξαν τα αδέρφια της χωρίς χρήματα, vid
- Ισπανίδα εξηγεί με χιούμορ σε βίντεο τι της αρέσει και τι όχι στην Ελλάδα
- Η συνάντηση Ζελένσκι-Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη – Vid
- Νέο κύμα ιρανικών πυραύλων κατά Ιεροσολύμων και Τελ Αβίβ
- Παναθηναϊκός-Μπενίτεθ: «Γνωρίζουμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, ο Γιάγκουσιτς θέλει το χρόνο του»
- Στο Μεσολόγγι αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης για την 200ή επέτειο της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων









