Τρομακτική επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε 20χρονη! Της ξέσκισαν το πρόσωπο!

Το κορίτσι από τη Ρωσία νοσηλεύεται στην εντατική και, σύμφωνα με την οικογένειά της, η βλάβη είναι τέτοια που «δεν μπορούν να την αναγνωρίσουν»

Μια 20χρονη αισθητικός δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων κοντά στο σπίτι της στην ανατολική Ρωσία, με την κατάστασή της να μην είναι καλή.

Η Tatyana Loskutnikova έγινε μέσα σε μια στιγμή θύμα επίθεσης στη Σιβηρία. Τα άγρια σκυλιά τη δάγκωσαν και αφαίρεσαν κομμάτια σάρκας, αφήνοντας σε κάποια σημεία των μελών της μόνο τα κόκαλα.

Όσο για το πρόσωπό της, μοιάζει αγνώριστο πια από όσα έγιναν στις 23 Δεκεμβρίου στα βάθη της Ανατολικής Σιβηρίας, στην πόλη Ουλάν Ουντέ.


Τα σκυλιά τής έσκισαν τη ρούχα, αφήνοντάς τη να ξεπαγιάζει στους -22 βαθμούς Κελσίου.

Περαστικοί ήταν αυτοί που είδαν το ανατριχιαστικό περιστατικό και κατάφεραν να διώξουν τα σκυλιά, όχι όμως χωρίς μάχη. Ένας αστυνομικός δαγκώθηκε επίσης στην επιχείρηση διάσωσης. Έβγαλε ωστόσο το πιστόλι και σκότωσε το σκυλί.

Η Loskutnikova παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Οι διασώστες που την παρέλαβαν δήλωσαν πως «δεν μπορούν να την αναγνωρίσουν», το πρόσωπό της δεν θυμίζει άνθρωπο. Ακόμα και οι βλεφαρίδες λείπουν.

Η αστυνομία αναζήτησε την αγέλη και σκότωσε 10 σκυλιά που πιστεύει πως ευθύνονται για το περιστατικό.

«Χειρουργοί, νευροχειρουργοί, τραυματολόγοι, ωτορινολαρυγγολόγοι και γναθοχειρουργοί συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή», δήλωσε ο Dr Igor Shpak, επικεφαλής του τοπικού νοσοκομείου.

(Newsbeast)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί