«Τρελό» ν/σ από βουλευτή του Πούτιν! Βγάζει ΑΚΥΡΗ την ανεξαρτησία της Λιθουανίας!!! Προπομπός μελλοντικής εισβολής;

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η μοίρα του βαλτικού κράτους είναι προδιαγεγραμμένη!

Υποβλήθηκε στην Κρατική Δούμα (ρωσική Κάτω Βουλή) σχέδιο νόμου για την καταγγελία της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας της Λιθουανίας από τη Ρωσία!

Ο συντάκτης του εγγράφου είναι ο βουλευτής της Δούμας με το κόμμα “Ενωμένη Ρωσία” Yevgeny Fedorov.

Σύμφωνα με την επεξηγηματική σημείωση του νομοσχεδίου, το ψήφισμα του Κρατικού Συμβουλίου της ΕΣΣΔ «Για την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Λιθουανίας» είναι παράνομο, καθώς εγκρίθηκε κατά παράβαση των απαιτήσεων ορισμένων άρθρων του Συντάγματος της ΕΣΣΔ.

«Ο νόμος της ΕΣΣΔ «Σχετικά με τη διαδικασία επίλυσης ζητημάτων που σχετίζονται με την απόσχιση μιας ενωτικής δημοκρατίας από την ΕΣΣΔ» παραβιάστηκε, καθώς δεν διεξήχθη δημοψήφισμα για την απόσχιση από την ΕΣΣΔ στη Δημοκρατία της Λιθουανίας και δεν καθιερώθηκε μεταβατική περίοδος να εξετάσει όλα τα αμφιλεγόμενα ζητήματα», εξήγησε ο Fedorov.

Ο βουλευτής υπενθύμισε ότι το Σύνταγμα της Ρωσίας συμπληρώθηκε με το άρθρο 67.1, το οποίο αναφέρει ότι «η Ρωσική Ομοσπονδία είναι ο νόμιμος διάδοχος της ΕΣΣΔ στο έδαφός της».

Πρόκειται για μεμονωμένη-ανεξάρτητη κίνηση ή κάποιου είδους “νομική προετοιμασία” για μελλοντική επίθεση της Ρωσίας σε έναν “κακό νατοϊκό μπελά” δίπλα στα σύνορά της όπως είναι η Λιθουανία;;;

Aυτή τη στιγμή και ενώ όλα τα κράτη της Βαλτικής έχουν υπογράψει την καταδίκη τους, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί