Το απόγευμα της Τετάρτης, τα δύο αδέλφια βρίσκονταν μαζί με τη μητέρα τους και δύο φίλους σε δρόμο, στην άκρη ενός δάσους, όταν σημειώθηκε η κατολίσθηση. Το έδαφος είχε διαβρωθεί λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που είχαν προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.
Τα δύο αδέρφια παρασύρθηκαν από «περίπου 100 κυβικά μέτρα χώμα», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αυστριακής αστυνομίας. Παρά τη χρήση drones και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, μόνο ο 7χρονος εντοπίστηκε εγκαίρως και διασώθηκε. Ο μικρότερος αδερφός του ανασύρθηκε νεκρός.
Πριν από λίγες ημέρες, ένας 77χρονος συνταξιούχος έχασε τη ζωή του εξαιτίας των πλημμυρών που έπληξαν μεγάλο τμήμα της Αυστρίας.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά – Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο πρόσωπο που ήταν παρών στο επεισόδιο
- Ρόδος: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δικογραφία σε βάρος του καταστηματάρχη
- Αναλυτικά όλα τα μέτρα για τα καύσιμα – Πότε θα ισχύσουν, ποιοί θα είναι οι δικαιούχοι
- ΠΑΣΟΚ για νέα μέτρα: Η ειδική στήριξη για τη βενζίνη η οποία ανακοινώθηκε, δεν επαρκεί
- Ο Τραμπ τώρα δηλώνει ότι οι ΗΠΑ έχουν «σημαντικά σημεία συμφωνίας» σε συνομιλίες με το Ιράν
- Πράκτορες της ICE ξεκινούν να αναπτύσσονται σε αμερικανικά αεροδρόμια
- Φορτώνουν με νέο σκάνδαλο τον δεξιό Όρμπαν λίγο πριν τις εκλογές: «Σοβαρή επίθεση εναντίον της Ουγγαρίας»
- Πρόσκληση στον Λευκορώσο πρόεδρο Λουκασένκο για συνάντηση στον Λευκό Οίκο μελετά ο Τραμπ
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος









