Επτά άλλα παιδιά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το δυστύχημα, που έγινε ενώ το μικρό λεωφορείο ανετράπη και έπιασε φωτιά αφού χτυπήθηκε από άλλο όχημα, σύμφωνα με ανακοίνωση της επαρχίας Γκάουτενγκ, της πολυπληθέστερης στη χώρα που περιλαμβάνει το Γιοχάνεσμπουργκ και την Πρετόρια.
Η ηλικία των παιδιών δεν έγινε άμεσα γνωστή. Το λεωφορείο μετέφερε παιδιά σε δημοτικό σχολείο, που συνήθως είναι ηλικίας 6 έως 13 ετών. Σε εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση φαίνεται το μικρό λεωφορείο να έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά. Το δυστύχημα έγινε σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων δυτικά της πόλης του Μεραφόνγκ.
Η Νότια Αφρική διαθέτει έναν από τα πιο ανεπτυγμένα οδικά δίκτυα της ηπείρου αλλά είναι μεταξύ των χωρών με τις χειρότερες επιδόσεις στην οδική ασφάλεια.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε μεθυσμένο οδηγό φορτηγού – Προκάλεσε ατύχημα και έφυγε
- Εκεί γιόρτασε ο Κάρολος τα γενέθλιά του! Πόσο ετών έγινε
- Δολοφονία Γρίβα: Ελεύθερη υπό όρους η πρώτη από τους 4 αστυνομικούς – Τι υποστήριξε στην απολογία της
- ΕΟΤ: Πολιτιστικές δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στην Κίνα
- Θεσσαλονίκη: Ξανά ισόβια στον 25χρονο που σκότωσε 20χρονο το 2021 – Τον είχε καρφώσει με μαχαίρι στην καρδιά
- ΗΠΑ: Chatbot χρησιμοποιήθηκε από Κινέζους χάκερ για να εξαπολύσει μόνο του κυβερνοεπιθέσεις
- Όρμπαν εναντίον Βρυξελλών! «Φουρτούνα» εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Σέρρες: Τρία χρόνια φυλάκιση στους 30 που συμμετείχαν στα επεισόδια στη δομή Σιντικής
- Ανακοίνωση – σοκ από τον David Coverdale: “Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τη σκηνή – Αντίο”
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου









