Ο άνδρας, 72 ετών, πέθανε το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία Talpona στην Canacona, στη δυτική πολιτεία Goa .
Η αστυνομία είπε ότι παρασύρθηκε από ένα ισχυρό ρεύμα αφού πήγε για μπάνιο με τη σύζυγό του, η οποία παρακολουθούσε τρομοκρατημένη καθώς μια ναυαγοσώστρια προσπαθούσε να επαναφέρει στη ζωή τον σύζυγό της, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
Το ζευγάρι σήμανε συναγερμό καθώς τους παρέσερνε το νερό, ενώ οι ναυαγοσώστες τους περισυνέλεξαν και τους δύο με τζετ σκι.
Και στους δύο χορηγήθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και ενώ η σύζυγός του κατάφερε να σωθεί, ο Βρετανός άνδρας πέθανε μετά τη μεταφορά του σε κοντινό νοσοκομείο.
Το παντρεμένο ζευγάρι ήταν τακτικοί επισκέπτες στη Γκόα και ήταν σε διακοπές , είπαν οι αστυνομικοί.
Ένας εκπρόσωπος του FCDO είπε στη Sun μέσω email: «Υποστηρίζουμε την οικογένεια του Βρετανού που πέθανε στην Ινδία και είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές».
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συρία: Οι αρχές ανακοινώνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας σε έξι συνοικίες του Χαλεπίου
- “Άσε μας κουκλίτσα μου”: Επεισόδιο μεταξύ Καιρίδη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Η παρέμβαση Δένδια
- Mυρίζει «μπαρούτι» στις ΗΠΑ – Φόβοι για διεθνιστικό ξεσηκωμό
- Πώς να καθαρίσετε το χαλί σας με φυσικά υλικά – Απαλλαγείτε εύκολα από τους λεκέδες που άφησαν…οι γιορτές
- Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Άρδα και Έβρο
- Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα 26χρονος κατηγορούμενος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας
- Χαμός για την Βενεζουέλα: Αντέδρασε με οργή ο Τραμπ κατά Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών
- Ιαπωνία: Νέο απίστευτο ρεκόρ σε δημοπρασία – Τα κεράσια “Sato Nishiki” σε τιμή 140 ευρώ το ένα
- Συναγερμός στην Ισπανία: Η μεσογειακή “αράχνη – βιολί” επιτίθεται σε τουρίστες









