Το τελευταίο εμπόδιο για την παγκόσμια κυβέρνηση

Μεγάλη κινητικότητα στον πλανήτη...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει να διαβεί ένα βουνό μέχρι τον Νοέμβριο. Οι λεηλασίες στις ΗΠΑ συνεχίζονται με σκοπό να του μειώσουν τα ποσοστά, με την αμερικανική οικονομία να βρίσκεται σε κακή κατάσταση λόγω των επεισοδίων στυυς δρόμους και τον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως το Σικάγο της αριστερής δημάρχου, Λόρι Λάιτφουτ, είναι χειρότερο από το Αφγανιστάν. Ήδη τα ΜΜΕ των λεγόμενων διεθνιστών του Βαθέως Κράτους δείχνουν τον Μπάιντεν των Δημοκρατικών, πρώην αντιπρόεδρο του Μπαράκ Ομπάμα, πρώτο.

Την Πέμπτη, ο Τραμπ επισκέφτηκε μία εγκατάσταση ναυπηγείου στο Ουισκόνσιν, εκφράζοντας την υποστήριξή του στις τοπικές βιομηχανικές δραστηριότητες, αυτής της κρίσιμης πολιτικά Πολιτείας.

Ο Τραμπ προσπαθεί αλλά η αλήθεια είναι μία:

Αυτή την στιγμή αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για την εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης -άλλοι την ονομάζουν χούντα- από την πλευρά των διεθνιστών. Χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες και έχοντας απέναντι την Ρωσία, η οποία, εν απουσία της Αμερικής, κόβει και ράβει στην στρατηγικής σημασίας Μεσόγειο, η διεθνιστική Αριστερά της Δύσης (Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ο.Η.Ε. κ.α.) δεν μπορεί να εφαρμόσει σε παγκόσμιο επίπεδο την πολιτική της. Η Κίνα, στην οποία, λαμβάνουν χώρα διεθνιστικά προγράμματα διοίκησης των πολιτών μέσω της τεχνολογίας, δείχνει απόμακρη και μη συμβατή με την νοοτροπία του Δυτικού Κόσμου, ο οποίος πάντα θεωρούσε ως «μητέρα» υπερδύναμη την Αμερική.

Άρα λοιπόν, οι εκλογές του Νοεμβρίου θα κρίνουν αν οι διεθνιστές, θα ανακτήσουν τον Λευκό Οίκο, προχωρώντας στην εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης –εν αρχή με τα κράτη της Δύσης ή του δυτικότροπου κόσμου- προκειμένου να δώσει «λύσεις» στην οικονομική κρίση, στον κορωνοϊό κτλ.

Αν αυτό επιτευχθεί, τότε θα γίνει προσπάθεια προσέγγισης με τον έτερο ισχυρό ηγέτη της Εθνικής Δεξιάς, Βλαντίμιρ Πούτιν (ίσως αυτό να επιχειρείται ήδη μέσω της Γαλλίας), προκειμένου η Ρωσία να συμμετάσχει στην διακυβέρνηση του πλανήτη. Αν δεν βρεθεί κοινό έδαφος τότε, δεν αποκλείεται οι διαφορές να λυθούν στο πεδίο της μάχης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί