Το ΝΑΤΟ θα στηρίζει την Ουκρανία για 10ετίες: Το νέο σχέδιο για την χώρα  

Η σύγκρουση δεν πρόκειται να σταματήσει και η Ευρώπη θα καταστραφεί...


Η ουκρανική κυβέρνηση δημοσίευσε ένα σχέδιο εθνικής ασφάλειας που προβλέπει την παράταση της δυτικής βοήθειας για δεκαετίες.

Στο κείμενο, προτείνεται ότι τα κράτη του ΝΑΤΟ θα πρέπει να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων στην αμυντική βιομηχανία.

Ουσιαστικά, το ουκρανικό κράτος έχει κάνει επίσημη δήλωση ότι σκοπεύει να επεκτείνει τη σύγκρουση επ’ αόριστον, γεγονός που καθιστά αδύνατη κάθε μορφή διαπραγμάτευσης για την ειρήνη, έτσι ώστε να καταστραφεί οικονομικά η Ευρώπη, όπως επιθυμούν οι διεθνιστές.

Όπως γίνεται κατονητό, με την έναρξη της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ήταν αδύνατη. Παρά το γεγονός ότι βοήθησε ενεργά την Ουκρανία με στρατιωτική και οικονομική βοήθεια, η Δυτική Συμμαχία δεν θα επέτρεπε στην Ουκρανία να γίνει μέλος καθώς αυτή η κατάσταση θα δημιουργούσε υποχρέωση για όλα τα άλλα μέλη να στείλουν στρατεύματα για να πολεμήσουν την Ρωσία.

Εξαιτίας της αδυναμίας ένταξης στη συμμαχία, η κυβέρνηση Zelensky συνέταξε ένα έγγραφο εγγυήσεων για να δημιουργήσει συνθήκες συνεργασίας μεταξύ Ουκρανίας και ΝΑΤΟ.

Το έγγραφο συνιστά Σύμφωνο Ασφαλείας της Ουκρανίας, το οποίο, μεταξύ άλλων θα υπογράψουν, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιταλία, ο Καναδάς, η Πολωνία και η Τουρκία.

Το Σύμφωνο για την Ασφάλεια του Κιέβου (KSC) —που προτάθηκε από τον Andriy Yermak, επικεφαλής του γραφείου του Zelensky, και τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Anders Fogh Rasmussen— θα καθιερώσει ένα σχέδιο «πολλών δεκαετιών» επενδύσεων, στρατιωτικής εκπαίδευσης και ανταλλαγής πληροφοριών για την ενίσχυση της Ουκρανίας που επιδιώκει την πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ σε βάθος χρόνου.

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί