Τα σχόλια του ιδρυτή της Amazon και ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο έγιναν αφότου ο Μπέζος πυροδότησε μεγάλη αντίδραση όταν αποφάσισε ότι η Washington Post , η εμβληματική εφημερίδα που αγόρασε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, δεν θα υποστήριζε έναν υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ φέτος.
Ο Μπέζος προκάλεσε αντιδράσεις αφού η Washington Post, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίξει έναν υποψήφιο. Αυτό οδήγησε περισσότερους από 200.000 αναγνώστες, περίπου το 8% της βάσης της εφημερίδας, να ακυρώσουν τις συνδρομές τους κατά τη διάρκεια τριών ημερών, ανέφερε το NPR.
«Πολλά συγχαρητήρια στον 45ο και τώρα 47ο Πρόεδρό μας για μια εξαιρετική πολιτική επιστροφή και αποφασιστική νίκη», έγραψε ο Μπέζος σε μια ανάρτηση στο X . «Κανένα έθνος δεν έχει μεγαλύτερες ευκαιρίες. Εύχομαι στον Ντόναλντ Τραμπ κάθε επιτυχία στην ηγεσία και την ένωση της Αμερικής που όλοι αγαπάμε».
Big congratulations to our 45th and now 47th President on an extraordinary political comeback and decisive victory. No nation has bigger opportunities. Wishing @realDonaldTrump all success in leading and uniting the America we all love.
— Jeff Bezos (@JeffBezos) November 6, 2024
Ξεχωριστά, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon Andy Jassy στήριξε επίσης τον Τραμπ την Τετάρτη.
«Συγχαρητήρια στον εκλεγμένο Πρόεδρο @realDonaldTrump για μια σκληρή νίκη», είπε ο Jassy στο X . «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και τη διοίκησή σας σε θέματα σημαντικά για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τις κοινότητες και τη χώρα μας».
photo: epa-epa
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο