Το Κρεμλίνο απαντά στο αν ο Πούτιν έχει σωσίες και κάθεται σε καταφύγιο

Το Κρεμλίνο απέρριψε τα ψέματα που λέγονται,

όπως είπε, σύμφωνα με τα οποία ο 70χρονος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει σωσίες που τον αντικαθιστούν και ότι περνάει ένα σημαντικό μέρος του χρόνου του απομονωμένος σε πυρηνικό καταφύγιο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απαρίθμησε τα μυθεύματα, όπως είπε, που λέγονται για τη Ρωσία σε μια ομιλία όπου αναφέρθηκε στην ιστορία της χώρας από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, στα αίτια του πολέμου στην Ουκρανία και στην υποτιθέμενη δολιότητα της δυτικής κοινωνίας.

«Προφανώς έχετε ακούσει ότι ο Πούτιν έχει παρά πολλούς σωσίες που εργάζονται αντ’ αυτού ενώ εκείνος κάθεται στο καταφύγιο» είπε ο Πεσκόφ , μιλώντας σε ένα συνέδριο στην Μόσχα, πριν προσθέσει χαμογελώντας:

«Ακόμη ένα ψέμα».

«Βλέπετε μόνοι σας πώς φαίνεται ο πρόεδρός μας: πάντα ήταν, και εξακολουθεί και τώρα να είναι, πολύ δραστήριος, όσοι εργάζονται δίπλα του δύσκολα μπορούν να τον προλάβουν».

«Η ενεργητικότητά του μόνο αξιοζήλευτη μπορεί να είναι. Η υγεία του μπορεί, με τη θέληση του Θεού, μόνο αξιοζήλευτη να είναι. Φυσικά και δεν κάθεται σε κανένα καταφύγιο. Αυτό είναι επίσης ένα ψέμα» δήλωσε ο Πεσκόφ.

Το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένα απορρίψει τις εικασίες ότι ο Πούτιν, ο πιο σημαντικός ηγέτης της Ρωσίας από το 1999, είναι άρρωστος.

(απεμπε – φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί