Τι σχεδιάζει ο Έλον Μασκ;;; Μετά τον Tucker Carlson, προσέγγισε κι άλλον απολυμένο παρουσιαστή, αυτή τη φορά του CNN!! (video)

Το αφεντικό του Twitter , Έλον Μασκ, κάλεσε τον απολυμένο οικοδεσπότη του CNN, Ντον Λέμον, να συμμετάσχει στην πλατφόρμα, όπως και ο Τάκερ Κάρλσον, αναβιώνοντας την καριέρα του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με μια νέα εκπομπή.

Ο δισεκατομμυριούχος Μασκ είχε απαντήσει στη δήλωση του Λέμον που έδωσε στη δημοσιότητα τον περασμένο μήνα μετά την απόλυσή του από το CNN. 

Ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «Έχετε σκεφτεί να κάνετε το σόου σας σε αυτήν την πλατφόρμα; Ίσως αξίζει μια δοκιμή. Το κοινό είναι πολύ μεγαλύτερο ». 

Ο Μασκ προσέγγισε τον πρώην παρουσιαστή του CNN μέσω Twitter για να ξεκινήσει μια νέα εκπομπή στην πλατφόρμα

Ο Έλον Μασκ θέλει και φωνές της αριστερής πτέρυγας στην πλατφόρμα

Ο επικεφαλής του Twitter είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε περισσότερες φωνές της αριστερής πτέρυγας στην πλατφόρμα αφού ο Τάκερ Κάρλσον ανακοίνωσε την εκπομπή του στο Twitter το βράδυ της Τρίτης.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε μετά την ανακοίνωση του Carlson, ο Musk είπε: «Σε αυτήν την πλατφόρμα, σε αντίθεση με τον μονόδρομο της εκπομπής, οι άνθρωποι είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν, να κριτικάρουν και να διαψεύδουν οτιδήποτε λέγεται. 

Οι ανταμοιβές σημαίνει συνδρομές και μερίδιο εσόδων από διαφημίσεις (προσεχώς), το οποίο είναι συνάρτηση του αριθμού των συνδρομητών και των προβολών διαφήμισης που σχετίζονται με το περιεχόμενο. 

“Ελπίζω ότι πολλοί άλλοι, ιδιαίτερα από την αριστερά, θα επιλέξουν επίσης να είναι δημιουργοί περιεχομένου σε αυτήν την πλατφόρμα.”

Ο Λεμόν την περίοδο προεδρίας Τραμπ ήταν ο φιλελεύθερος εκφραστής του CNN υπό την ηγεσία του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Jeff Zucker.

Αλλά αφότου ο Τραμπ αποχώρησε από την εξουσία, ο Ζούκερ καθαιρέθηκε και ο αντικαταστάτης του, ο Λιχτ, υποσχέθηκε να επιστρέψει το CNN στην πιο ισότιμη δημοσιογραφία…

O Carlson στο twitter

Ο Carlson μοιράστηκε ένα τρίλεπτο βίντεο στο Twitter του χτυπώντας τα κύρια μέσα ενημέρωσης και είπε ότι όποιος προσπαθήσει να πει την αλήθεια «θα απολυθεί».

Ο Carlson είπε ότι τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραπλανούν τους ανθρώπους «σε κάθε ιστορία που έχει σημασία, κάθε μέρα της εβδομάδας, κάθε εβδομάδα του χρόνου» και είπε ότι μετά από περισσότερα από 30 χρόνια στη βιομηχανία ειδήσεων «μπορεί να σας πει ιστορίες».

«Παράξενα, από απόψε, δεν έχουν απομείνει πολλές πλατφόρμες που επιτρέπουν την ελευθερία του λόγου», συνέχισε.

«Το τελευταίο μεγάλο που έχει απομείνει στον κόσμο, το μοναδικό, είναι το Twitter, όπου βρισκόμαστε τώρα.

«Το Twitter έχει χρησιμεύσει εδώ και πολύ καιρό ως ο τόπος όπου επωάζεται και αναπτύσσεται η εθνική μας συνομιλία», είπε.

«Το Twitter δεν είναι κομματικός ιστότοπος, επιτρέπονται όλοι εδώ και πιστεύουμε ότι αυτό είναι καλό».

Ο Μασκ είπε το βράδυ της Τρίτης ότι αυτός και ο Κάρλσον δεν είχαν υπογράψει καμία συμφωνία κανενός είδους. 

(αμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί