Θιβέτ: Η περίεργη μυρωδιά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, ήταν από πτώμα κάτω απο το κρεβάτι!

Ένας τουρίστας παρατήρησε μια άσχημη μυρωδιά στο δωμάτιό του ξενοδοχείου του στο Θιβέτ και ζήτησε από το προσωπικό να μετακινηθεί. Τότε ούτε που μπορούσε να φανταστεί ότι θα παγιδευόταν σε μια έρευνα για φόνο.

Ο ταξιδιώτης πέρασε μισή μέρα στο δωμάτιο και αναρωτήθηκε από πού ερχόταν η μυρωδιά και αρχικά υποψιάστηκε είτε θα μπορούσε να είναι το αρτοποιείο στον κάτω όροφο σκέφτηκε ακόμα ότι θα μπορούσε να προέρχεται από τον ίδιο. Τελικά όμως μερικές μέρες μετά πληροφορήθηκε ότι η μυρωδιά προερχόταν από πτώμα κάτω από το κρεβάτι

Ο τουρίστας – που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Zhang – είχε κάνει check in στο ξενοδοχείο, που είναι αρκετά δημοφιλές στο Διαδίκτυο, στη Λάσα στις 20 Απριλίου, σύμφωνα με αναφορές σε κρατικά μέσα ενημέρωσης της Κίνας.

Αλλά μόλις δύο μέρες αργότερα –αφού είχε μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο– πληροφορήθηκε για την πηγή της μυρωδιάς, όταν κλήθηκε πίσω στο αρχικό δωμάτιο από μια ομάδα αστυνομικών.

«Τους ρώτησα τι συνέβη και μου είπαν ότι κάποιος πέθανε. Έτσι τους ρώτησα πού», είπε στο Shangyou News.

«Είπαν κάτω από το κρεβάτι μου».

Η αστυνομία του είπε ότι είχε ξεκινήσει έρευνα για τη δολοφονία, αλλά ο ίδιος δεν ήταν ύποπτος επειδή το πτώμα βρισκόταν εκεί για μέρες πριν από την άφιξή του.

Η υπόθεση μεταδόθηκε ευρέως σε όλη την Κίνα, με πολλά κρατικά ειδησεογραφικά πρακτορεία να δημοσιεύουν βίντεο από την επακόλουθη σύλληψη ενός υπόπτου σε τρένο με προορισμό τη Λανζού, μια πόλη περίπου 2.000 χιλιόμετρα από το Θιβέτ.

Εξιστορώντας την εμπειρία του στο Shangyou News, ο Zhang είπε ότι έφυγε από το Θιβέτ αμέσως μόλις βοήθησε την αστυνομία στην έρευνά της για τη δολοφονία.

Αλλά είπε ότι εξακολουθούσε να έχει ρίγη από το σοκ και ότι από τότε δυσκολεύεται να κοιμηθεί.

«Μένω ξύπνιος μέχρι τις 2 με 3 το πρωί κάθε μέρα και η παραμικρή κίνηση με ξυπνάει», είπε. «Με άφησε σε άσχημη ψυχική κατάσταση».

(με πληροφορίες από cnn. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί