Θα σβηστούν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από τον χάρτη: 400.000 ΣΤΡΑΤΟ θέλει να φτιάξει η Πολωνία (από 150.000)! Ετοιμάζονται και οι Γερμανοί

Έχουν πάρει απόφαση οι διεθνιστές πως θα θυσιάσουν περιοχές στην Ευρώπη ΓΦΙΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ από τους Ρώσους...

«Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν τέτοιο στρατό και έχουμε ένα τέτοιο σχέδιο ώστε η επίθεση στην Πολωνία να μην έχει νόημα».

Αυτό δήλωσε ο Jarosław Kaczyński, Πρόεδρος του Δικαίου και της Δικαιοσύνης, ο οποόις ανακοίνωσε ότι η Πολωνία θέλει να κατασκευάσει έξι ταξιαρχίες εκτοξευτών πυραύλων HIMARS.

Ο Jaroslaw Kaczynski ρωτήθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους κατοίκους της Τορούν για τις μεγαλύτερες γεωπολιτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Πολωνία και ποια είναι η προτεραιότητα της αμυντικής πολιτικής της χώρας. «Η αποτροπή, κυρίες και κύριοι, είναι προτεραιότητα της αμυντικής πολιτικής», απάντησε ο πρόεδρος του PiS και πέταξε την «βόμβα» που βάζει «φωτιά» στην περιοχή, αν γίνει πραγματικότητα:

Ο πολωνικός στρατός πρόκειται να αυξηθεί από τους 100.000 στους 350.000 στρατιώτες. – Και ίσως ακόμη, υπολογίζοντας τις Δυνάμεις Εδαφικής Άμυνας, μέχρι τους 400.000 – είπε ο πρόεδρος του PiS.

«Θέλουμε οι Ρώσοι να ξέρουν ότι δεν υπάρχει τίποτα να ψάξουν εδώ», πρόσθεσε ο Kaczyński.

Την ίδια ώρα, ο νέος διοικητής της επιχειρησιακής διοίκησης του γερμανικού στρατού, Μπερντ Σουτ, βλέπει τον μεγαλύτερο κίνδυνο στρατιωτικής κλιμάκωσης με την Ρωσία στην βορειοανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ.

Ως προς αυτό, βλέπει την ανάγκη παρουσίας χερσαίων στρατευμάτων στην περιοχή και ενίσχυση της εκπαίδευσης των γερμανικών στρατευμάτων.

Αυτή τη φορά η Γερμανία ίσως χαθεί για πάντα και μαζί της θα πάρει την Πολωνία και τα κράτη της Βαλτικής και της Σκανδιναβίας.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί