Θα σκοτώσουν τον Τραμπ ή τον χρειάζονται;;; ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι καταγγέλλει δημοσιογράφος...

Μια ρήτρα περί «εξέγερσης κατά του Συντάγματος» στη 14η τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ θα μπορούσε να βάλει φραγμό στην υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2024, σύμφωνα με το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν… νομικοί εμπειρογνώμονες και Δημοκρατικοί πολιτικοί.

Η 14η τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ περιέχει, λένε, ένα «ισχυρό επιχείρημα» για αποκλεισμό του Τραμπ από την κούρσα των προεδρικών εκλογών του ερχόμενου έτους, εκτιμά ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Τιμ Κέιν από τη Βιρτζίνια, όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Guardian.

«Κατά την άποψή μου, η επίθεση στο Καπιτώλιο εκείνη την ημέρα (σ.σ. Η πλευρά του Τραμπ καταγγέλλει τους Δημοκρατικούς για προβοκάτσια και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές ενδείξεις που να υποστηρίζουν αυτή την άποψη – ΕΔΩ)  σχεδιάστηκε για έναν συγκεκριμένο σκοπό σε μια συγκεκριμένη στιγμή και αυτός ήταν η διατάραξη της ειρηνικής μεταβίβασης της εξουσίας, πράγμα για το οποίο υπάρχει ειδική πρόβλεψη από το Σύνταγμα», δήλωσε σε συνέντευξή του στον παρουσιαστή του ABC, Τζορτζ Στεφανόπουλο την Κυριακή.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών υποψήφιος για την προεδρία κατηγορείται με τέσσερις βαριές αλλά, κατά πολλούς, αβάσιμες, ποινικές υποθέσεις, με μία εκ των οποίων να αφορά την απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος.

Τι θα γίνει τελικά με τον Ντόναλντ Τραμπ;;; Αν δεν βρουν λύση για να μην βγει πρόεδρος, θα τον σκοτώσουν ή μήπως τον χρειάζονται λόγω των καλών σχέσεων του με τον Πούτιν, αν αποφασίσουν στο τέλος της ημέρας να συνάψουν ειρήνη με την Ρωσία, ώστε να προχωρήσει η παγκόσμια συγκυβέρνηση με την βοήθεια της τεχνολογίας, χωρίς καταστροφικό πόλεμο να την απειλεί;;;

Ο δημοσιογράφος, Stew Peters, εκτιμά πως το διεθνιστικό Βαθύ Κράτος στις ΗΠΑ (Deep State) σχεδιάζει να σκοτώσει τον Donald Trump καθώς καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν το κίνημα που ηγείται και η αλήθεια είναι πως χάρη στις κατηγορίες των Δημοκρατικών έχει μεγαλώσει σημαντικά!!!

Μένει να φανεί αν όλα αυτά γίνονται για να μην εκλεχθεί ο Τραμπ ή για να εκλεχθεί τελικά…

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί