ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στις ΗΠΑ: Ξεφτιλίζονται με ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το Καπιτώλιο

Έτσι κατηγόρησαν τον Τραμπ, τον οποίο είχαν ρίξει από την εξουσία με νοθεία, όπως καταγγέλλεται...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να βρίσκονται αντιμέτωπες με το επόμενο μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο. Πρόκειται για την υποτιθέμενη «Θύελλα του Καπιτωλίου» της 6ης Ιανουαρίου 2021 όπου ο Τραμπ δήθεν οργάνωσε εισβολή κατά των Δημοκρατικών για τα αποτελέσματα των εκλογών 2020, όπου το Βαθύ Κράτος τον έριξε από την εξουσία με νοθεία, όπως καταγγέλλεται. Τις τελευταίες ημέρες, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον δημοσίευσε αποσπάσματα από τις βιντεοσκοπήσεις των πολλών καμερών παρακολούθησης που έχουν αναπτυχθεί στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στο Fox News , και έρχονται σε σαφή αντίθεση με την επίσημη αφήγηση .


Σύμφωνα με την εκδοχή που υιοθέτησαν τα διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης, στις 6 Ιανουαρίου 2021, συμμετέχοντες σε συγκέντρωση Τραμπ μπήκαν βίαια στο κτίριο του αμερικανικού κοινοβουλίου και προσπάθησαν να το καταλάβουν. Ένας διαδηλωτής και ένας αστυνομικός από το σταθμό σκοτώθηκαν. Ο τελευταίος πέθανε από χτύπημα με πυροσβεστήρα στο κεφάλι. Οι φωτογραφίες της «καταιγίδας» έκαναν τον γύρο του κόσμου εκείνη την περίοδο.

Υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με αυτή την έκδοση από την αρχή. Πλάνα από φρουρούς του Καπιτωλίου που ανοίγουν την πόρτα στους διαδηλωτές ήταν ήδη γνωστά.. Επιπλέον, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς ήταν δυνατόν ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στον κόσμο να μπορούσε έτσι απλά να «κατακλυστεί».

Ιδιαίτερα εμφανής φιγούρα ήταν ο επονομαζόμενος «QAnon Shaman», ένας άντρας με καπέλο με κέρατα βουβάλου, πραγματικό όνομα Jacob Chansley. Το βίντεο, όμως, που έδειξε ο Tucker Carlson δείχνει ξεκάθαρα πόσο στημένη είναι η δημοφιλής έκδοση που τον παρουσίαζε ως «ΤΡΕΛΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. Ο Jacob Chansley συνοδεύεται μέσα από το Καπιτώλιο από τουλάχιστον δύο φρουρούς ασφαλείας, οι οποίοι μάλιστα του ανοίγουν τις πόρτες και τους οποίους ευχαριστεί για την φιλοξενία τους στην αίθουσα συνεδριάσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Εκατοντάδες άνθρωποι διέσχισαν το Καπιτώλιο μέσα σε δύο ώρες, σαν να μην τρέχει τίποτα και μάλλον ήταν ΣΤΗΜΕΝΟΙ όπως ο Σαμάνος.

Ο Carlson έλαβε το βίντεο από την κάμερα παρακολούθησης από τον Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Kevin McCarthy. Εάν η αξιολόγηση των ηχογραφήσεων που έκανε ο Carlson είναι σωστή, αυτή θα ήταν η δεύτερη μεγάλη πολιτική εκστρατεία των Δημοκρατικών των ΗΠΑ που βασίζεται σε ψέματα και χειραγώγηση, μετά το Russiagate, την υποτιθέμενη ρωσική επιρροή στις αμερικανικές εκλογές το 2016, η οποία τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν κόλπο με συμβολή, όπως λένε, της βρετανικής μυστικής υπηρεσία MI6.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί