Η σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης Μπάιντεν και του κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ για τα νότια σύνορα έχει πυροδοτήσει ανησυχίες ακόμα και για εμφύλιο πόλεμο, γράφει το Newsweek.
Υπενθυμίζεται πως οι εντάσεις μεταξύ κλιμακώθηκαν αυτή την εβδομάδα αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε υπέρ της απόφασης του Μπάιντεν να απαιτήσει από το Τέξας να αφαιρέσει τον αιχμηρό φράχτη και άλλα εμπόδια που κατασκευάστηκαν κατά μήκος των συνόρων για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης, την οποία η Ουάσινγκτον επιθυμεί, ενώ το Τέξας δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχθεί!
Ο Abbott αψήφησε την απόφαση σε πολλές δηλώσεις, δηλώνοντας έτοιμος να τα βάλει με τις ομοσπονδιακές δυνάμεις, ενώ οι δυνάμεις Εθνοφρουράς του Τέξας και άλλων «δεξιών» Πολιτειών που έσπευσαν σε βοήθεια βρίσκονται κατά μήκος των συνόρων έτοιμες να αντιμετωπίσουν, αν χρειαστεί, τον αμερικανικό στρατό της Ουάσινγκτον! Αμερικανοί εναντίον Αμερικανών!
Σε ένα βίντεο, o Αντισυνταγματάρχης Dr Peter Chambers, ο οποίος έγινε και Χειρουργός Ειδικών Επιχειρήσεων για τους Πράσινους Μπερέδες των ΗΠΑ θέλει να συγκεντρώσει όλους τους πατριώτες στο νότιο Τέξας, προκειμένου να υπερασπιστούν την γη και τα σύνορα!
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων:
«Εκεί έξω η δύναμη πολλαπλασιάζεται! Αυτό κάνουν τα “πράσινα μπερέ”!
Ο αντισυμβατικός πόλεμος είναι το “ψωμί και το βούτυρο μας”! Τώρα κάνουμε εγχώρια εσωτερική άμυνα!
Αυτό κάναμε και στην Συρία όταν βγάλαμε από την μέση την ISIS!
Οι παγκοσμιοποιητές θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτούς τους ανθρώπους για να κάνουν περισσότερα από ένα στοκ απόθεμα. Όλο αυτό γίνεται για την αποσταθεροποίηση.
Θέλουν κατάληψη της χώρα εκ των έσω»!
Δείτε το βίντεο:
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο