Το συμβάν σημειώθηκε στο Χάκνει του ανατολικού Λονδίνου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν γίνει αναφορές για αρκετούς σοβαρά τραυματίες. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι φέρεται να τραυματίστηκαν.
Ασθενοφόρα και πυροσβεστική έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ η αστυνομία έχει προειδοποιήσει τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή του Χάκνεϊ.
Όπως ενημέρωσε η αστυνομία του Χάκνεϊ, ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, παρασύροντας αρκετούς πεζούς, εντούτοις δεν συνδέει ακόμα το περιστατικό με τρομοκρατική ενέργεια.
«Ένας μανιακός ανέβηκε μόλις τώρα με το αυτοκίνητό του στο πεζοδρόμιο τραυματίζοντας τέσσερα άτομα στο Στόουκ Νιούινγκτον. Ένα άτομο είναι σε κρίσιμη κατάσταση», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ φέρεται να ήταν μεθυσμένος. Μάλιστα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο νότιο Λονδίνο με τραύμα στο κεφάλι.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επεκτείνεται η ψηφιοποίηση στο ελληνικό κράτος – Τι ανακοινώθηκε
- Τεθωρακισμένα οχήματα παραχώρησε η Ελλάδα στον Λίβανο
- Μόνο στην παγωμένη Ρωσία γίνονται αυτά! Video
- Ουκρανοί: Η Ρωσία έπληξε λιμενικές υποδομές στην περιοχή της Οδησσού
- Παρέμβαση Πούτιν εν μέσω παγκόσμιου χαμού: «Η κατάσταση στον πλανήτη επιδεινώνεται», vid
- Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν άλλο ένα δεξαμενόπλοιο στην Καραϊβική
- Ζαχάροβα: Η Δύση πρέπει να σταματήσει να ισχυρίζεται ότι η Μόσχα και το Πεκίνο απειλούν την Γροιλανδία
- Στην Κύπρο η Φον ντερ Λάιεν: Δεσμεύτηκε για την… «επανένωση» του νησιού, vid
- Αυστραλία: Περίπου 5 εκατ. λογαριασμοί σε social media που ανήκαν σε εφήβους έχουν απενεργοποιηθεί μέσα σε μόλις ένα μήνα
- Κάλεσμα για διάλογο κάνει τώρα ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας









