Συγκλονιστικό: Ασημένιο κολιέ έσωσε τη ζωή ενός άνδρα – Σταμάτησε τη σφαίρα από το λαιμό του!

Μια ασημένια αλυσίδα πλάτους δέκα χιλιοστών θεωρείται ως "ο μόνος λόγος που επέζησε το θύμα ενός πυροβολισμού".

Ασημένιο κολιέ σύμφωνα με την αστυνομία έσωσε τη ζωή ενός άνδρα μετά από πυροβολισμό στο Κολοράντο στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με δήλωση που κοινοποιήθηκε από το Commerce City Police Department στο Facebook , ένας άνδρας πυροβολήθηκε με σφαίρα διαμετρήματος 0,22 μετά από “καβγά” την Τρίτη 28 Μαΐου και επέζησε από θαύμα χάρη στην επιλογή του κοσμήματος, “Θα λέγαμε πραγματικά ότι απέφυγε μια σφαίρα», σημείωσε το τμήμα στην ανάρτησή του.

«Αυτή η ασημένια αλυσίδα – περίπου δέκα χιλιοστά σε πλάτος – είναι πιθανότατα ο μόνος λόγος που το θύμα ενός πυροβολισμού χθες είναι ακόμα ζωντανό».

Μοιράζοντας δύο εικόνες του ματωμένου περιδέραιου, το τμήμα πρόσθεσε ότι το θύμα υπέστη μόνο ένα τραύμα διάτρησης και ότι η σφαίρα «θα κατέληγε στο λαιμό του θύματος αν δεν είχε κολλήσει στην αλυσίδα».

Ο άγνωστος ύποπτος για την υπόθεση συνελήφθη επί τόπου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με το Commerce City PD να προσθέτει ότι μετά από περαιτέρω έλεγχο του σωτηρίου περιδέραιου, «πιθανότατα δεν είναι καθαρό ασήμι». Ο ύποπτος είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Associated Press .

«Απλά απίστευτο», πρόσθεσαν οι αρχές.

Ο έφηβος νοσηλεύτηκε σε μονάδα εγκαυμάτων και υπέστη εγκαύματα δεύτερου, τρίτου και τέταρτου βαθμού, που του άφησαν ουλές γύρω από το λαιμό. “Το περιστατικό έχει σίγουρα κάνει τον Rayce πολύ πιο συνειδητοποιημένο”, είπε ο Davis. “Είμαστε πολύ ευγνώμονες που είναι καλά. Θα μπορούσε εύκολα να πεθάνει εκείνο το βράδυ. Ήταν εκπληκτικό που είχε ακόμα τις αισθήσεις του και μπορούσε ακόμα να μας ειδοποιήσει. Θα ήταν μια διαφορετική τα πράγματα τώρα.”

Δείτε φωτο ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί