Συγκίνησαν όλο τον κόσμο: Το καλοσώρισμα μίας 15χρονης «νικήτριας του καρκίνου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, γείτονες και συγγενείς ενός 15χρονου κοριτσιού στην Καλιφόρνια που νίκησε τον καρκίνο, οργάνωσαν μία υποδοχή καλωσορίσματος στον δρόμο της γειτονιάς.

Οι κάτοικοι μίας γειτονιάς στην Πασαντίνα, της Καλιφόρνια, προετοίμασαν μία συγκινητική έκπληξη για ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο μόλις ολοκλήρωσε τον τελευταίο κύκλο της χημειοθεραπείας του.

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, βγήκαν στα αυτοκίνητά τους κατά μήκος του δρόμου, κρατώντας μπαλόνια και αφίσες για να γιορτάσουν μαζί με την Κόκο.


Η κάθε οικογένεια βρισκόταν δίπλα στο δικό της αυτοκίνητο, διατηρώντας την κατάλληλη απόσταση από τους γύρω της, για να αποτρέψει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η Κόρτνεϊ, αλλιώς «Κόκο», Τζόνσον διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιούλιο του 2019, όταν οι γιατροί ανακάλυψαν σάρκωμα του Ewing, στο αριστερό πόδι της, μία σπάνια μορφή οστικού όγκου που εμφανίζεται στα παιδιά.

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε δύο εγχειρήσεις και πάνω από 12 συνδεδρίες χημειοθεραπείας μετά τη διάγνωσή της και τώρα ολοκλήρωσε το τελευταίο στάδιο θεραπείας στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η γιορτή για τον αποχαιρετισμό της στο νοσοκομείο, όπου τα παιδιά χτυπούν το καμπανάκι της νίκης, δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί και εξαιτίας του αδύναμου ανοσοποιητικού συστήματός της δεν μπορούσε να κάνει πάρτι στο σπίτι.


Όπως αποδείχτηκε, παρά την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω της πανδημίας του θανατηφόρου ιού COVID-19, μετά από το κάλεσμα μίας φίλης της οικογένειας, η ανταπόκριση των φίλων και γειτόνων ήταν παραπάνω από θερμή.

Η Κόκο, βλέποντας όλον αυτόν τον κόσμο να στέκεται στην άκρη κατά μήκος του δρόμου και να την υποστηρίζει, ανέφερε φανερά συγκινημένη ότι «δεν περίμενα τίποτα εκείνη την ημέρα και ήμουν έκπληκτη και ευγνώμων που τόσοι άνθρωποι εμφανίστηκαν για να γιορτάσουν μαζί μου».

«Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε αυτή τη δύσκολη εποχή» πρόσθεσε.

(sputniknews – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί